Bonne Chance - Bázakerettye
Bemutatkozás
Budapesttől 2 órányira egy zöld álomsziget, a bázakerettyei Bonne Chance hívogatja feltöltődésre vágyó vendégeit. A hotel több mint 10 éves fennállása óta nem csak a hazai élménytérképre véste fel magát, de kiváló éttermi kínálata miatt a gasztronómia szerelmeseinek is vonzó úti célja lett.
Csodás színteret biztosít csapatépítőkhöz, családi összejövetelekhez vagy például a saját szervezésű főző tanfolyamaikhoz is. Akik elunták már a szürke városi hangulatot és a zalai táj kimeríthetetlen szépsége mellett szeretnének elfogyasztani egy-két mennyei fogást, azok keresve sem találnának jobb pihenőhelyet.
A Bonne Chance nem bonyolítja túl a jó konyha fogalmát: a bevált receptekben, a minőségi magyar alapanyagokban és a szakmai igényességben hisznek. Évszak szerint változik az étlap, de a zalai ízek sosem maradhatnak le a terítékről. Hagyományos módon készül a híres dödölle, a mozsasütijük pedig már nyitás óta zajos sikernek örvend. Az egymásra licitáló ételsorban mindenféle hús és zöldség megtalálható, így az ínyencek és a biztosra törekvők is megtalálják számításaikat.
Sok hazai étteremmel szemben itt a reggeli is kiemelt hangsúlyt kap, hiszen aromás olasz kávé, a környező erdő virágaiból főzött tea és helyben sült pékáruk gondoskodnak a vendégek elégedettségéről. Külön említést érdemel a borkínálat, ami a régió ízes nedűit tömöríti. Nincs is jobb mód a pihenésre, mint egy pohár zalai bor társaságában kiülni a kerthelyiségbe és hagyni, hogy a háborítatlan erdőség elcsitítsa a hétköznapok bosszúságait.
Bázakerettye büszkeségét a település határában pillanthatják meg az érdeklődők. Budapesttől nagyjából 2 órás autóútra van. Az M7-es vonalát Becsehely felé kell elhagyni, majd menni egyenesen Zalaegerszeg és Bak irányába. Itt hosszú szakaszon lehet kiélvezni a zöldellő tájat, Borsfához érve azonban már érdemes figyelni, mert a helyi kápolnánál egy balkanyar következik. Körülbelül 6 kilométer után már könnyen észre lehet venni a Bonne Chance épületét, ahol ingyenes parkoló várja a betérőket.
Csodás színteret biztosít csapatépítőkhöz, családi összejövetelekhez vagy például a saját szervezésű főző tanfolyamaikhoz is. Akik elunták már a szürke városi hangulatot és a zalai táj kimeríthetetlen szépsége mellett szeretnének elfogyasztani egy-két mennyei fogást, azok keresve sem találnának jobb pihenőhelyet.
Konyha
A Bonne Chance nem bonyolítja túl a jó konyha fogalmát: a bevált receptekben, a minőségi magyar alapanyagokban és a szakmai igényességben hisznek. Évszak szerint változik az étlap, de a zalai ízek sosem maradhatnak le a terítékről. Hagyományos módon készül a híres dödölle, a mozsasütijük pedig már nyitás óta zajos sikernek örvend. Az egymásra licitáló ételsorban mindenféle hús és zöldség megtalálható, így az ínyencek és a biztosra törekvők is megtalálják számításaikat.Sok hazai étteremmel szemben itt a reggeli is kiemelt hangsúlyt kap, hiszen aromás olasz kávé, a környező erdő virágaiból főzött tea és helyben sült pékáruk gondoskodnak a vendégek elégedettségéről. Külön említést érdemel a borkínálat, ami a régió ízes nedűit tömöríti. Nincs is jobb mód a pihenésre, mint egy pohár zalai bor társaságában kiülni a kerthelyiségbe és hagyni, hogy a háborítatlan erdőség elcsitítsa a hétköznapok bosszúságait.