ChocoRino Kézműves Csokoládé Műhely - Gárdony
Bemutatkozás
A gárdonyi székhelyű ChocoRino Kézműves Csokoládé Műhely prémium minőségű csokoládét készít a legkiválóbb természetes alapanyagokból, adalékanyagok hozzáadása nélkül. Az egyedi, magas élvezeti értékkel rendelkező finomságok egyedi designnal párosulnak.
A ChocoRino exlkluzív ízbombái több díjat és elismerést is bezsebeltek már, például a fekete ribizlis mézes csoki csillagot kapott a Great Taste Award 2020 versenyen.
A glutén- és laktózmentes kézműves csokikhoz Fino de Aroma minőségű kakaóbabot használnak fel, melyet a kakaóbab őshazájában, Ecuadorban termesztenek. A termékeket magyar termelői mézzel édesítik, így csak a mézben található cukrot tartalmazzák.
A kakaóbab pozitív egészségügyi hatásai a magas szárazanyag tartalom (minimum 75%) miatt érvényesülni tudnak. A csokoládékra liofilizált gyümölcsöket és kakaóbabot szórnak.
A legmodernebb nyomdai eljárással készült dobozon kívül az öntőforma is egyedi megjelenésű. A formát saját maguk tervezték és Belgiumban az egyik legnevesebb gyártónál gyártatták le.
A vállalkozás célja, hogy a köztudatban közelebb hozza egymáshoz a kakaóbabot és a csokoládét, ezt az üzenetet a csokoládé tábla közepén, illetve a doboz közepén látható kakaóbab formájú kivágás is hordozza.
A ChocoRino Kézműves Csokoládé Műhely szombati napok kivetelével minden nap nyitva tart, szombatonként pedig esti jelleggel működik, kizárólag előzetes bejelentkezés alapján!
A csokoládé műhely Gárdony központjában, az Agárd Yacht Klub közelében található, könnyen megközelíthető helyen. Az autósok a helyszínen ingyenesen tudnak parkolni, a tömegközlekedők pedig mindössze 5 perc sétával eljuthatnak a legközelebbi buszmegállóhoz a bejárattól.
A ChocoRino exlkluzív ízbombái több díjat és elismerést is bezsebeltek már, például a fekete ribizlis mézes csoki csillagot kapott a Great Taste Award 2020 versenyen.
ChocoRino csokoládék
A glutén- és laktózmentes kézműves csokikhoz Fino de Aroma minőségű kakaóbabot használnak fel, melyet a kakaóbab őshazájában, Ecuadorban termesztenek. A termékeket magyar termelői mézzel édesítik, így csak a mézben található cukrot tartalmazzák.A kakaóbab pozitív egészségügyi hatásai a magas szárazanyag tartalom (minimum 75%) miatt érvényesülni tudnak. A csokoládékra liofilizált gyümölcsöket és kakaóbabot szórnak.
Egyedi termékek
A legmodernebb nyomdai eljárással készült dobozon kívül az öntőforma is egyedi megjelenésű. A formát saját maguk tervezték és Belgiumban az egyik legnevesebb gyártónál gyártatták le.A vállalkozás célja, hogy a köztudatban közelebb hozza egymáshoz a kakaóbabot és a csokoládét, ezt az üzenetet a csokoládé tábla közepén, illetve a doboz közepén látható kakaóbab formájú kivágás is hordozza.
A ChocoRino Kézműves Csokoládé Műhely szombati napok kivetelével minden nap nyitva tart, szombatonként pedig esti jelleggel működik, kizárólag előzetes bejelentkezés alapján!