Kurucz Hentes és Lacipecsenye - Debrecen
Bemutatkozás
A Kurucz Hentes és Lacipecsenye üzletében, kizárólag a saját termesztésű takarmányon nevelt sertés állományuk feldolgozásából előállított sertéshús termékei találhatóak meg. A hentes üzleben helyben készült ételek is kaphatóak, amik kiszállítással is megrendelhetőek.
Történelem
Kurucz Bernadett, Kurucz Péter és Kurucz Ferenc második generációs családi vállalkozásként vezetik a Kurucz Hentes és Lacipecsenye üzlethálózatot. Édesapjuk egyetlen sertéssel kezdte a vállalkozást, napjainkra a cég az ágazat meghatározó szereplőjévé vált. A vállalkozás növénytermesztéssel, takarmány készítéssel, valamint sertéstenyésztéssel és sertés feldolgozással foglalkozik, ezzel megvalósítva a „termőföldtől az asztalig” filozófiát. A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a természetvédelem és az állatjóléti intézkedések betartása, mint például a felszín alatti vizek védelme és az állatjóléti intézkedések szigorú betartása. Sertéshús termékeik egytől egyig rendelkeznek a Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) Védjeggyel. A Kurucz Hentes és Lacipecsenye által kínált áruk közvetlenül Debrecen mellől származnak, így a tárolás és szállítás nem ront az áru minőségén, hanem mindig frissen, ízekben gazdagon és káros anyag mentesen jut el a vásárlókhoz.
Kínálat
Az üzlet igényesen berendezett, kellemes hangulatú belső térrel, barátságos eladókkal várja a betérőket. A debreceni Kurucz Hentes és Lacipecsenye elsősorban húsbolt, másrészt a kínálatában hagyományos étel kiszolgálás is szerepel: hurka kolbász, sült oldalas, sült csülök, disznósajt, illetve a mai kornak megfelelően hamburger, szendvicsek és egyéb más ínyencségek. Gourmet kolbászaik között például gyömbérest, római köményest vagy chilis-citromost is fellelhetnek a különleges ízekre vágyók. Az ételek mellé finomabbnál finomabb üdítők szerepelnek a választékban.
Megközelítés
Az étterem Debrecen belvárostól nem messze található, egy frekventált helyen a Csapó utca végén.
Történelem
Kurucz Bernadett, Kurucz Péter és Kurucz Ferenc második generációs családi vállalkozásként vezetik a Kurucz Hentes és Lacipecsenye üzlethálózatot. Édesapjuk egyetlen sertéssel kezdte a vállalkozást, napjainkra a cég az ágazat meghatározó szereplőjévé vált. A vállalkozás növénytermesztéssel, takarmány készítéssel, valamint sertéstenyésztéssel és sertés feldolgozással foglalkozik, ezzel megvalósítva a „termőföldtől az asztalig” filozófiát. A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a természetvédelem és az állatjóléti intézkedések betartása, mint például a felszín alatti vizek védelme és az állatjóléti intézkedések szigorú betartása. Sertéshús termékeik egytől egyig rendelkeznek a Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) Védjeggyel. A Kurucz Hentes és Lacipecsenye által kínált áruk közvetlenül Debrecen mellől származnak, így a tárolás és szállítás nem ront az áru minőségén, hanem mindig frissen, ízekben gazdagon és káros anyag mentesen jut el a vásárlókhoz.
Kínálat
Az üzlet igényesen berendezett, kellemes hangulatú belső térrel, barátságos eladókkal várja a betérőket. A debreceni Kurucz Hentes és Lacipecsenye elsősorban húsbolt, másrészt a kínálatában hagyományos étel kiszolgálás is szerepel: hurka kolbász, sült oldalas, sült csülök, disznósajt, illetve a mai kornak megfelelően hamburger, szendvicsek és egyéb más ínyencségek. Gourmet kolbászaik között például gyömbérest, római köményest vagy chilis-citromost is fellelhetnek a különleges ízekre vágyók. Az ételek mellé finomabbnál finomabb üdítők szerepelnek a választékban.
Megközelítés
Az étterem Debrecen belvárostól nem messze található, egy frekventált helyen a Csapó utca végén.