A szálláshely házirendje

Vissza a GYIK főoldalára


1. Mikortól tudom a szállást elfoglalni?

Szálláshelyeink adatlapján a "Házirend/ Bejelentkezés" menüpont alatt tudsz tájékozódni a pontos be- és kijelentkezési időről, ezt a visszaigazoló emailben is megtalálod.


2. Bejelentkezési idő előtt vagy után szeretnék bejelentkezni. Van-e erre lehetőség?

Amennyiben ettől eltérő időpontban szeretnél be- vagy kijelentkezni, kérjük ezzel kapcsolatban előzetesen egyeztess a szállásadóval!
A szállásadó elérhetőségeit megtalálod a sikeres foglalásról szóló visszaigazoló emailben.


3. Vihetek háziállatot?

Amennyiben a szálláshely adatlapján szerepel az 'Állatbarát Szálláshely" embléma, akkor foglalásod során jelezni tudod, hogy kutyával/macskával szeretnél érkezni. A háziállatért a szállásadó felárat kérhet, melynek összegéről a szálláshely adatlapján tájékozódhatsz.
Kérjük a foglalás során jelezd hogyha kisállatot szeretnél vinni és a foglalás végösszege tartalmazni fogja a háziállatra vonatkozó felárat.


4. Milyen fizetőeszközöket fogad el a szálláshely?

Szálláshelyeink adatlapján a "Házirend/Elfogadott fizetőeszközök" menüpontban feltüntetett fiszetőeszközöket fogadja el a szálláshely. Ezt a sikeres foglalásról szóló visszaigazolásban is megtalálod.


5. Milyen pénznemben fizethetem a szállást?

Szálláshelyeink adatlapján a "Házirend/Elfogadott pénznemek" menüpontban feltüntetett pénznemeket fogadja el a szálláshely.