×

Belvárosi Apartmanszálló Kiskunfélegyháza

 • A pontos árakhoz kérlek add meg utazásod időpontját!
 • Ellátás nélkül
Az ár a következő 90 napból számolt legjobb ár.

Legkedvezőbb ajánlatunk

Következő 90 nap legolcsóbb irányára: 14 900 Ft / fő / éj, ellátás nélkül, ápr. 24. - 25.
Garantált legjobb ár
Gyors, kényelmes online fizetés!
Fizetési lehetőségek

Koronavírus intézkedések

Minden vendégünk távozását követően ózonos fertőtlenítéssel és ezzel egyidőben UVB-C fénnyel sterilizáljuk apartmanjainkat és természetesen kórházi minőségű takarítószerekkel dolgozunk, így újonnan érkező vendégeink gyakorlatilag steril apartmant vehetnek minden alkalommal birtokba! Több infó a módszerrel kapcsolatban az ozonfriss oldalán érhető el!
Minden vendégünk távozását követően ózonos fertőtlenítéssel és ezzel egyidőben UVB-C fénnyel sterilizáljuk apartmanjainkat és természetesen kórházi minőségű takarítószerekkel dolgozunk, így újonnan érkező vendégeink gyakorlatilag steril apartmant vehetnek minden alkalommal birtokba! Több infó a módszerrel kapcsolatban az ozonfriss oldalán érhető el!

Szálláshely ismertetése

Családoknak is ideális

Szíves figyelmébe ajánljuk Kiskunfélegyháza belvárosában kialakított stúdió-apartmanjainkat! Aki igényes szálláslehetőségre vágyik Kiskunfélegyházán, az csakis bennünket választ! Kérjük tekintse meg apartmanjainkról készült fényképfelvételeinket, garantáljuk, hogy ami azokon látható, teljes mértékben megfelel a valóságnak; a felvételeket nem kozmetikáztuk, nem módosítottuk, nem filtereztük! ;)

Hisszük - állítjuk - garantáljuk, hogy a városban és a környékén található szálláslehetőségek között egyedülálló minőséget képviselünk!

- Apartmanjaink mindegyikében 55" nagyságú óriási LED-TV -t üzemeltünk be, melyeken mintegy 150 TV csatorna (előfizetéses csatornák is: HBO, HBO2, CINEMAX, CINEMAX 2, sport- és HD és gyerekcsatornák, idegen nyelvű csatornák) nézhető!

- Gyerekek 3 éves korig külön díjfizetés nélkül szállhatnak meg nálunk, sőt külön kérésre részükre babaágyat, etetőszéket, bilit, étkezési eszközöket, stb. is rendelkezésre bocsátunk - természetesen külön díjfizetés nélkül!

- Apartmanjaink jellemzően legkorábban a foglalás napján 15 órától foglalhatók el és azokat elegendő a kijelentkezés napján 10 órával bezáróan elhagyni. Korai bejelentkezés és késői kijelentkezés is legtöbbször megoldható (ez 2.000 Ft - 5000 Ft pluszköltséggel járhat), ezt ugyanakkor a többi vendégünk foglalására tekintettel nem mindig tudjuk biztosítani - ha vendégünk részéről ilyen igény merülne fel, kérjük mindenképpen előzetesen egyeztessenek velünk!

A Belvárosi Apartmanszálló csapata nívós, teljes körűen felszerelt apartmanokat kínál igényes vendégköre részére. Apartmanjaink kivétel nélkül ténylegesen a legbelsőbb városközpontban találhatók (apartmanjaink Főtértől / Polgármesteri Hivataltól való távolsága légvonalban ötven-százötven mindössze!), ahol minden létező szolgáltatás (Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda, orvosi ellátás/kórház, patika, cukrászdák, éttermek, kávézók, pékségek, sörözők, pizzéria, könyvtár, piac, gyógyfürdő, templomok, élelmiszerboltok, múzeumok, stb...) ötven-hétszáz méteren belül elérhető!

Jelenleg hét apartmannal rendelkezünk, melyeket a foglaltság függvényében tudunk kedves vendégeink rendelkezésére bocsátani! (Folyamatban vagy egy wellness részleggel is felszerelésre kerülő 20 apartmanos, ugyancsak belvárosi apartmanszállónk építése, de egy négy apartmanos diák- és munkásszálló átadásán is dolgozunk, természetesen nem máshol, mint a belvárosban!)

Minden apartmanunk kivétel nélkül Kiskunfélegyháza abszolút szigorúan vett belvárosában található - mi nem csak mondjuk, hanem tényleg!!! Pár lépés és kedves vendégünk vagy a város főterén, vagy pedig a város főutcáján találja magát!!!

Egyéb tudnivalók:

- Nem szimpla szállodai szobákat, hanem komplett és teljesen felszerelt, belsőépítész által tervezett, profik által kivitelezett és bútorozott nívós apartmanokat kínálunk a belváros kellős közepén hagyományos szállodai szobák árszintjén! Valódi minőséget, otthonos hangulatot kínálunk korrekt díjazás ellenében: szállásdíjaink a nyitás óta, tehát 3 éve változatlanok!!!

- Valódi minőséget, otthonos hangulatot kínálunk korrekt díjazás ellenében: szállásdíjaink a nyitás óta, tehát 3 éve változatlanok!!!

- Garantáljuk, bármelyik apartmanunkra is esik a választás, nem fogunk csalódást okozni!

- Vendégeinket egy teljesen feltöltött hűtő várja, de reggelit hagyományos értelemben nem biztosítunk, de a reggelizés igény szerint a teletöltött hűtő/konyhaszekrény tartalmából további díjfizetés nélkül önállóan megoldható! Nálunk akár egy kiváló Nespresso kávéval is indulhat a nap, hiszen a kávéfőző és a patronok is be vannak készítve apartmanjainkba! A Deák Ferenc utcai apartmanjaink alatt található egy reggelizős/ebédelős hely - "Fornetti Pékség és Kávézó" üzlete - ahogy tartalmas reggeliken túl 12 féle ebédmenü érhető el, míg a Petőfi utcai apartmanjainktól 85 méterre pedig a "Félegyházi Piknikség - Pékség és Kávézó" várja vendégeinket! Az apartmanjainkkban található, részünkről alaposan megtöltött minibár/hűtő tartalmának helyben fogyasztása tehát díjtalan!

- Mindegyik apartmanunk önálló netkapcsolattal és nagy sebességű WiFi -vel rendelkezik!

- Minden vendégünk távozását követően ózonos fertőtlenítéssel sterilizáljuk apartmanjainkat és természetesen kórházi minőségű takarítószerekkel dolgozunk, így újonnan érkező vendégeink gyakorlatilag steril apartmant vehetnek minden alkalommal birtokba!

- Öt napot meghaladó szállásfoglalás esetén félidőben, de legfeljebb 5 naponta takarítjuk a foglalt apartmant, továbbá törölközőket is cserélünk - mindez vendégeink részére természetesen térítésmentes!

- Apartmanjaink a Petőfi Sándor utcai "C" apartman kivételével egy szobás, egy légterű apartmanok (ez utóbbi két szobás), így a vendégeink egy lakótérben tudnak pihenni. Minden apartman önálló, zárható fürdőszobával (káddal és tusolási lehetőséggel is) és saját modern konyhával rendelkezik. Minden apartmanunk TELJESEN FELSZERELT, klimatizált, széffel, hajszárítóval, vasalódeszkával és vasalóval, Nespresso kávéfőzővel, vízforralóval, mikróval felszerelt, de a rosszul alvók kedvéért még anatómiai párnákkal is ellátott - gyakorlatilag a saját holmiját hozza a kedves vendég, ezen felül minden egyebet megtalál a részére bekészítve az apartmanba!!! Törölközők, tisztálkodó szerek nálunk természetesen az alapfelszereltség részei!

- Apartmanjaink mindegyikéből száműztük a gázkészülékeket, így nálunk gázszivárgás/robbanás, szén-monoxid mérgezés teljes mértékben kizárt! A fűtést/hűtést inverteres klímák biztosítják (szükség szerint elektromos infra-fűtőpanel vagy elektromos látványkandalló is vendégeink rendelkezésére áll, ezek bármelyikével önállóan is kifűthető az apartman), míg a nyári kánikulákban a hűtést inverteres klímák biztosítják! Apartmanjainkban a meleg vizet Ariston okosboylerek biztosítják. Közeljövőben napelemeket telepítünk a tetőkre, így klímasemleges módon, saját magunk által termelt árammal tervezzük működtetni apartmanjainkat!

- Áraink a nyitás óta változatlanok, ráadásul elegendő a szállásdíjat a helyszínen, az apartman elfoglalásakor készpénzben rendezni, apartmanszállónkban sem előre utalásra, sem foglaló fizetésére nincs szükség!

- Parkolási lehetőség minden apartmanunk mellett rendelkezésre áll, sok ingyenes, megvilágított, biztonságos - Petőfi utcai apartmanjainknál kamerával is megfigyelt - parkolóhely található mindössze 10-50 méteren belül. Petőfi Sándor utcai apartmant választó vendégeinknek lehetőségük van zárt, udvari parkolást is kérni az apartmanszálló udvarába, ennek díja 2.000 Ft/nap.

- Apartmanjainkban recepciót nem tartunk fenn, így kérjük vendégeink érkezésüket 15-20 perccel korábban jelezzék felénk, így várakozás nélkül foglalható el a választott apartman; egy kollégánk fogja vendégeinket a kulcsokkal várni a célponton, de visszatérő vendégeink a külső nagykapun található kulcs-széfek egyikéből önállóan is hozzájuthatnak az apartman kulcsaihoz!

- Vendégeink szíves megértését kérjük, de apartmanjaink nemdohányzók, így az apartmanjainkban szigorúan tilos a dohányzás (füstérzékelő azonnal riasztja a tűzoltóságot), ugyanakkor az apartmanok udvarában, erkélyén megengedett a cigarettázás!

- Apartmanjainkon kívüli közlekedő tereket, udvari területeket kamerás megfigyelőrendszerrel láttuk el, bármely apartmanunk foglalásával kedves vendégeink tudomásul veszik ezek üzemeltetését és a készülő felvételek 30 napos tárolását! Ezen rendszer üzemeltetése elsősorban vendégeink biztonságát szolgálja!

- Apartmanjainkba korábbi nagyon rossz tapasztalataink (hiába jól nevelt a kisállat, számos alkalommal igen jelentős kártétellel szembesültünk a távozást követő extra takarítási/fertőtlenítési igényt nem is említve; több példa is akadt arra, hogy az apartmanban egyedül hagyott jószág ugatása miatt többi vendégünk képtelen volt pihenni...) miatt nem hozhatók kisállatok, ezzel kapcsolatban vendégeink szíves megértését kérjük! Amennyiben kedves vendégünk kifejezett kérésünk ellenére mégis kisállattal érkezik, úgy az apartmant nem tudjuk rendelkezésére bocsátani.

- Apartmanjainkba szintén korábbi nagyon rossz tapasztalataink (kultúrálatlan/vállalhatatlan viselkedés, a többi vendég inzultálása/zavarása, verekedés/hangoskodás, apartmanban/folyosón dohányzás, mértéktelen italozás és droghasználat, berendezési tárgyak nem rendeltetés szerű használata/megrongálása/ellopása) miatt roma származású vendégeket nem áll módunkban fogadni, mely kapcsán szintén szíves megértésüket kérjük! Igényes vendégkörünk részére továbbra is állunk rendelkezésre, akikkel kapcsolatban ugyanakkor korábban bármiféle probléma merült fel, azok részére esetlegesen meglévő érvényes és visszaigazolt foglalás esetén sem adunk kulcsokat!

- Aznapra szóló foglalást csak kivételes esetben tudunk teljesíteni arra tekintettel, hogy apartmanjainkat takarítanunk kell kedves újonnan érkező vendégeink részére (miután azokat előző vendégeink elhagyták), továbbá az általuk kért módon kell felágyaznunk! Apartmanjaink elég nagy foglaltsággal működnek, erre tekintettel tisztelettel kérjük, érkezése előtt minimum 1-2 nappal korábban foglalja le apartmanját, hogy azt garantáltan az Ön rendelkezésére tudjuk azt bocsátani! Köszönjük a megértését!

- Esetleges foglalás-lemondást vagy módosítást maximálisan rugalmasan kezelünk, lemondás esetén sincs nálunk semmiféle bánatpénz fizetési kötelezettség! Egyetlen kérésünk van vendégeink felé: ha bármi változás merülne fel időközben a foglalást illetően, úgy azt szíveskedjenek felénk mielőbb jelezni!

- Foglalóink részére teljes körű megelégedettségi garanciát adunk apartmanjainkkal kapcsolatban! Ha kedves vendégünk kulcsátadáskor jelzi, hogy elégedetlen az általunk kínált szállás berendezésével/minőségével/elhelyezkedésével/tisztaságával, akkor az általa korábban esetlegesen mégis megfizetett szállásdíjat bármiféle levonás nélkül maradéktalanul megtérítjük, utólagos fizetés esetén pedig a lemondáskor egyébként fizetendő bánatpénz összegét teljesen elengedjük!

Érdemes minél előbb foglalni, hogy garantáltan rendelkezésre tudjunk állni!

SZERETETTEL VÁRJUK KEDVES VENDÉGEINKET!

6100 Kiskunfélegyháza, Deák Ferenc utca 2. (Magyarország)

Piros vagyok, köszönjük, hogy a Szallas.hu-t választod! Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a "Lefoglalom" gombra, csak 2 perc az egész.

Ajándékba 17 db programkupont adunk neked, amit Kiskunfélegyháza és környékén tudsz felhasználni - akár az appban, nyomtatás nélkül is.

Ha segíthetek, keress bizalommal: szallas@szallas.hu

Foglalás, szoba árak

 • Ellátás nélkül
Erkélyes légkondicionált 3 fős apartman 1 hálótérrel Erkélyes légkondicionált 3 fős apartman 1 hálótérrel
maximum 3 fő fér el itt
 • 25 m2 nagy
 • Légkondícionálás
 • WIFI
 • Erkély/terasz
részletek

A szobában összesen 3 fő fér el.

 • Hálószoba
  • ruhásszekrény
  • TV
  • saját erkély/terasz
 • Nappali
  • fotel
  • TV
 • Saját fürdőszoba
  • zuhanytálca
  • fürdőkád
 • WC (fürdőszobával egyben)
 • Saját Konyha (a konyha jól felszerelt)
 • Amerikai konyhás nappali (3 fő részére)
  • fotelágy, franciaágy
Megnézem a szabad időpontokat és árakat
Kertre néző légkondicionált 6 fős apartman 1 hálótérrel Kertre néző légkondicionált 6 fős apartman 1 hálótérrel
maximum 6 fő fér el itt
 • 45 m2 extra nagy
 • Légkondícionálás
 • WIFI
 • Erkély/terasz
részletek

A szobában összesen 6 fő fér el.

 • Nappali
  • kanapé
  • TV
 • Saját fürdőszoba
  • zuhanytálca
  • fürdőkád
 • WC (fürdőszobával egyben)
 • Saját Konyha amerikai konyha (a konyha jól felszerelt)
 • Amerikai konyhás nappali (6 fő részére)
  • 2 x franciaágy, kihúzható kanapé
Megnézem a szabad időpontokat és árakat
10
Kiváló
(116 értékelés alapján)
Patyolattiszta
100%
 • Személyzet:
  10
 • Tisztaság:
  10
 • Ár/Érték:
  9.9
 • Komfort:
  10
 • Szolgáltatások:
  10
 • Megközelíthetőség:
  10
Értékelés 10
"A minibár."
Pochron Erika - család nagyobb gyerekkel
3 nap alapján
1 napja
Csempeszkopács
Értékelés 10
"Maximálisan felszerelt, minden igényt kielégítő szállás, máskor is fogunk menni. :)"
Szálláshely válasza:
Köszönjük szépen az értékelést, legközelebb próbáljátok ki egy másik apartmanunkat! Közvetlen megkeresés esetén foglalási oldalakon nem látható kínálatunk is elérhető lesz Nektek!
Fiatal pár
3 nap alapján
2 hete
Magyarország
Értékelés 10
"Igen jó ízléssel kialakított , színvonalas szállás, ahol az apró részletekre is figyelnek."
Szálláshely válasza:
Szeretettel köszönjük a szép értékelést, mi is értékeljük azt, ha a kedves vendégek észreveszik az apróságokat is! Legyen máskor is szerencsénk egymáshoz!
Középkorú pár
5 nap alapján
1 hónapja
Magyarország

Belvárosi Apartmanszálló Kiskunfélegyháza szolgáltatásai magas, 10/10 értékeléssel rendelkeznek valós vendégek véleménye alapján.

Parkolás, utazás
 • Parkolás az utcán (ingyenes)
  Parkoló a közelben (ingyenes, 30 db, kamerával felügyelt 20 m távolságra)

Internet
 • Wifi a közösségi terekben

Szabadidő, kikapcsolódás
 • Tenisz (2 km távolságra), Lovaglás (10 km távolságra), Csónakbérlés (20 km távolságra), Szervezett városnézés (300 m távolságra), Uszoda (1 km távolságra), Sportpálya (2 km távolságra), Autóbérlés (2 km távolságra), Horgászás (10 km távolságra), Foci (3 km távolságra)

Helyszín jellemzői
 • Fűtés, Vasalási lehetőség, Széf

Gyerekbarát szolgáltatások
 • Fürdetőkád, Kiságy, Baba etetőkészlet, Hordozható kiságy, Asztali etetőszék

Ajándékok, ingyenes bekészítések
 • Korlátlan teafogyasztás, Korlátlan kávéfogyasztás, Welcome drink (alkoholos vagy alkoholmentes ital), Ajándék üveg bor bekészítés, Ajándék csokoládé

 • 145 program található a környéken
 • Foglalásod mellé 17 programkupont adunk ajándékba! Részletek
További hasznos információk
 • 10 m Legközelebbi nem saját étterem
 • 200 m Városközpont
 • 250 m Helyi buszmegálló
 • 250 m Távolsági buszmegálló
 • 250 m A legközelebbi elektromos autó töltő
 • 1 km Vasútállomás
Bejelentkezés
15:00 - 21:00
Amennyiben később érkeznél, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezd!
A szálláshelyen egyéni bejelentkezésre (self check-in) is lehetőség van, így előfordulhat, hogy a szállásadó nincs jelen a bejelentkezésnél.
Kijelentkezés
10:30-ig
Beszélt nyelvek
Magyar, Angol
Teljes ár / előleg feletti rész esedékessége
A szálláshely a teljes ár (előlegesetében a fennmaradó összeg) kifizetését legkésőbb Érkezés napján várja el
Elfogadott pénznemek
USD ($) , HUF (Ft) , EUR (€) , GBP (£) , CHF (CHF)
Idegenforgalmi adó
Az ár tartalmazza, mely 18 éves kor felett 300 Ft / fő / éj
NTAK regisztrációs szám
MA19009172 - Apartman