×

Domki nad Jeziorem Złotnickim Karłowice

Szálláshely ismertetése

Szobák, szolgáltatások A Domki nad Jeziorem Złotnickim Karłowice négy barátságosan berendezett szobával, hét teljes házzal, egy üdülőházzal és hat faházzal várja az Olszyna településen megszállni kívánó vendégeket. A Domki nad Jeziorem Złotnickim Karłowice készségesen várja kutyáját és macskáját is a tartózkodása idejére, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. A szobák, az üdülőházak és a faházak saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Domki nad Jeziorem Złotnickim Karłowice szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapját is.

Étkezés A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást.

Fizetés Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A Domki nad Jeziorem Złotnickim Karłowice a foglalás sikeres visszaigazolása után 50% előre befizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak angolul, németül, lengyelül, malayalam nyelven, máltai nyelven és hollandul tudnak kommunikálni.

59-830 Olszyna, Karłowice utca 22 (Lengyelország)