×

Haász Apartman Bakonybél

 • A pontos árakhoz kérlek add meg utazásod időpontját!
 • Ellátás nélkül
Az ár a következő 90 napból számolt legjobb ár.

Legkedvezőbb ajánlatunk

Következő 90 nap legolcsóbb irányára: 5 900 Ft / fő / éj, ellátás nélkül, ápr. 21. - 23. (min. 2 éj tartózkodással)
Garantált legjobb ár

Szálláshely ismertetése

Bakonybélben, csendes kis utcában várjuk szeretettel kedves vendégeinket az egész évben nyitva levő Haász Apartmanban, mely egy kis bakonyi ház teljes felújításából született. Az önálló házban két, teljesen különálló apartman található, összesen 14 fő részére áll rendelkezésre hely. Az első apartman teljesen akadálymentesített, melynek felszereltsége: 2 különálló szoba, (mindegyik szoba franciaággyal + egyszemélyes ággyal felszerelt, melyek mindegyike igény esetén pótágyazható,), saját tea-konyhával, mikróval,hűtővel, edényekkel, étkezősarokkal, főzőlappal, zuhanyzóval felszerelt, a nappaliban található még egy kihúzható kanapé is, valamint a tévé is itt található. A fűtést klíma biztosítja. Ez az apartmanunk akár 10 fő részére is kényelmes lehet.

Második apartman 4 személy részére biztosít kellemes pihenést. Felszereltsége: saját tea-konyha, mikró,hűtő, edények,étkezősarok, főzőlap, zuhanyzó, a szoba franciaággyal + egyszemélyes ággyal felszerelt, mely igény esetén pótágyazható, a szobában található a tv. Fűtést klíma biztosítja.

Előzetes kérés esetén kisgyermekes családok részére etetőszék, fürdető kád, utazóágy, járóka, gyermek játékok (homokozó eszközök). Térkövezett zárt parkoló van. Az udvarban bográcsozni-grillezni lehet (előzetes igény esetén), sőt egy kemence, valamint egy sparhelt is a vendégek rendelkezésére áll. Ingyen wifi az egész ház területén. Az ablakok szúnyoghálóval felszereltek.

Kitűnő helyszín lehet családi és baráti összejövetelekkor. Várjuk szeretettel.

A szállás min. 2 éjszakára foglalható, kivéve a kiemelt ünnepeket (húsvét, karácsony, szilveszter), mert ekkor az egész ház csak egyben kiadó. Ár megegyezés szerint.

Kemencés, és kandallós fűtést, kizárólag saját felelőséggel, és fűteni tudó vendégeinknek tudjuk biztosítani. Egyéb esetben klíma használatot javasoljuk, 2000 Ft/klíma/éj.

Erdőre néző apartmanban harmadik hálóteret 4 fő alatt felár ellenében tudunk nyitni!

A gyermekjátékok, és az egyéb felszerelések: katlan, szecskavágó, talicska, tragacs udvari diszítésként üzemelnek különösen: hinta, csúszda, homokozó, műanyag játékok szülői felügyelettel-felelőséggel, konyhai berendezések, fűtőberendezések, saját felelőséggel használhatóak! Esetleges baleset esetén kártérítést nem vállalunk!
A konyhában lévő dugulás elhárító eszköz, kizárólag konyhai-mosogatóhoz van rendszeresítve (lásd felírat, nem keverendő össze a szaniteres eszközökkel)! Ez okból tilos a lefolyó szűrőt eltávolítani, és ételmaradékot lefolyóba szórni-önteni, így mellőzhetjük az eszköz használatát!

Érkezés előtt telefonos egyeztetés szükséges, nem tartózkodunk a helyszínen, nincs recepciónk!

Köszönjük megértésüket.

Házirend
1. A tulajdonos nem az apartman területén lakik, ezért a szálláshely csakis előzetes egyeztetés után foglalható el. Az érkezés napján ez kb.: 14:00 és 18:00 óra között van. Lehetőség van azonban korai és késői érkezésre is, de ez is előzetes egyeztetés esetén.
2. A távozás napján kérjük a szobát legkésőbb 10:00 óráig elhagyni.
3. A lefoglalt időszak idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
4. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.
5. Csecsemő részére hordozható kiságyat és etetőszéket előzetes bejelentésre tudunk biztosítani.
6. A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében az apartmanokban 22:00 és 08:00 között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangosan zenét hallgatni.
7. A szállásadó jogosult előzetes bejelentés nélkül ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett, illetve kifizetett létszámban vannak-e jelen a vendégek.
8. A vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával és beleegyezésével fogadhatnak.
9. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és megtéríteni annak, illetve az esetleges zárcserének az árát a szállásadónak.
10. A szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, személyi sérülések, parkolóban keletkezett sérülések stb.).
11. Az udvarban található eszközök pl: katlan, talicska, tragacs, szecskavágó, hinta, csúszda, homokozó a ház díszei, azokat mindenki saját felelősségére használhatja, az azok használatából bekövetkező balesetekért, vagy sérülésekért felelősséget nem vállalunk. A gyermekekért a szülők a felelősek. Kútra, épületre, kerítésre, fára felmászni és azon ugrálni életveszélyes és tilos!
12. A vendégek az általuk okozott kárért anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak és kötelesek azonnal elhagyni az apartmant!
13. Amennyiben a tartózkodás ideje alatt bármilyen probléma felmerülne, kérjük, arról haladéktalanul értesítsék a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
14. Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni!
15. Az apartmanban, illetve a szobákban lévő berendezéseket, bútorokat tilos átrendezni és az udvarra kivinni! Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt, poharakat, konyhai felszerelést stb. a házból kivinni tilos!
16. Az apartmant a vendégeknek tisztán adjuk át, az ottlétük alatt takarítást nem végzünk. Távozáskor a szállást rendben, tisztán és sértetlenül kell átadniuk, olyan állapotban, mint ahogy átvették.
17. Óvjuk környezetünket! Ügyeljünk arra, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen, az esetlegesen keletkezett hulladékot a gyűjtőedényben helyezzék el!
18. Személyes dolgaikra és értékeikre, amennyiben a szálláshelyen hagyják őket, felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben elhagyják az apartmant, zárják be az ajtót és az ablakokat! Feltétlenül kapcsolják le a világítást, az elektromos eszközöket, beleértve a klímát is, és zárják el a csapokat.
19. Tűz-, és robbanásveszélyes, valamint gyúlékony anyagokat, idegen gépeket, berendezéseket tilos az apartmanba hozni és használni. A mindenkor jelenleg érvényben lévő tűz-, munka-, és környezetvédelmi szabályokat, irányelveket, szabványokat be kell tartani.
20. Az apartmanban dohányozni tilos! Dohányozni csak a kijelölt helyen szabad. Kizárólag a filagória mellett elhelyezett fém vagy porcelán hamutálban! Különösen tiltott a dohányzás a lakásban és az ágyakban! Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és az apartman teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe, vízzel kihűtve helyezzék.
21. Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet. A tűzrakás után kérjük a vendégeket a szemét eltávolítására, a parázs leöntésére, majd a parazsat a kihűlése után az épület mögötti hamuzóba történő rakására.
22. Személyes felelősséggel tartoznak a vendégek a tűz esetére keletkezett károkért.
23. Kezdődő tűz oltását azonnal el kell kezdeni a rendelkezésre álló eszközökkel: oltóvíz, tűzoltó készülék, tűzvédelmi takaró.
24. Tűz, vagy egyéb veszély észlelése esetén azonnal értesítendő:
TŰZOLTÓSÁG - 105,
MENTŐ ¬- 104,
SEGÉLYHÍVÁS: 112,
25. Az apartman használatához önálló életvitel szükséges! Nem tudunk vállalni: háziápolást, ételkészítést, grill, kemence, kandalló begyújtását, gyümölcs, zöldség hámozást, gyermekfelügyeletet, stb.
26. Recepció nincs!
27. A szálláshely önellátó, étkezést nem biztosítunk, azt mindenki saját maga oldja meg.
28. Apartman fűtése és hűtése inverteres klímával történik. A belső ajtók zárása esetén nem történik meg a külső helyiségek fűtése.
29. Kapubejárón és az udvarban a kapuk, az ajtók előtt autót, motorkerékpárt, egyéb járművet tárolni tilos. Járművet, és egyéb eszközt, tárgyat a falnak támasztani tilos!
30. Lefolyóba, rizst, nokedlit, ételmaradékot, stb. idegen tárgyakat tilos önteni! Tilos a lefolyó szűrőt eltávolítani! A konyhában, és a fürdőben egymástól elkülönített dugulás elhárító eszköz van, az egyik kizárólag konyhai-mosogatóhoz van rendszeresítve (lásd felírat, nem keverendő össze a szaniteres eszközökkel)!
31. Forró edényt tilos a konyhapultra, asztalra, bútorra, stb. helyezni. Edényalátét használata kötelező!
32. Az apartmanban tartózkodás közben bekövetkezett balesetekért (pszichés, kémiai, biológiai, fizikai sérülések elcsúszás, botlás, égés, áramütés, stb.) kártérítést nem tudunk adni. Ennek jogáról a vendég lemond. Amennyiben a berendezések, gépek működését nem ismeri, hibát, sérülést lát rajta, akkor azokat tilos használni. Évszaknak megfelelő csúszásmentes lábbeliről, öltözékről, elsősegély felszerelésről, védőeszközről stb. a vendég gondoskodik.
33. A klímahasználati igényt érkezéskor kell jelezni, utólagos klímaindításra nincs mód. Külön díj ellenében használható.
34. Szálláshely elfoglalása után az esetleges összeférhetetlenség miatt utólagos átágyazásra nincs lehetőség.
35. A szálláshely igénybevétele a jelen házirend teljes körű elfogadását jelenti!
36. A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk!

8427 Bakonybél, Zrínyi Miklós utca 7 (Magyarország)

Piros vagyok, köszönjük, hogy a Szallas.hu-t választod! Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a "Lefoglalom" gombra, csak 2 perc az egész.

Ajándékba 18 db programkupont adunk neked, amit Bakonybél és környékén tudsz felhasználni - akár az appban, nyomtatás nélkül is.

Ha segíthetek, keress bizalommal: szallas@szallas.hu

Foglalás, szoba árak

 • Ellátás nélkül
Erdőre néző Családi 8 fős apartman 3 hálótérrel (pótágyazható) Erdőre néző Családi 8 fős apartman 3 hálótérrel (pótágyazható)
maximum 10 fő fér el itt
 • 55 m2 extra nagy
 • 2 hálószoba
  1 nappali
 • WIFI
 • Hűtőszekrény
 • Síkképernyős TV
részletek

A szobában összesen 10 fő fér el.

 • 1. Hálószoba (3 fő részére)
  • szimpla ágy, franciaágy
  • ruhásszekrény
 • 2. Hálószoba (3 fő részére)
  • szimpla ágy, franciaágy
  • ruhásszekrény
 • Nappali (2 fő részére)
  • kihúzható kanapé
  • kanapé, TV
 • Közös fürdőszoba (zuhanytálca)
 • WC (fürdőszobával egyben)
 • Közös (a konyha jól felszerelt)
Megnézem a szabad időpontokat és árakat
Udvarra néző földszintes háromágyas szoba (pótágyazható) Udvarra néző földszintes háromágyas szoba (pótágyazható)
maximum 4 fő fér el itt
 • 35 m2 extra nagy
 • 1 hálószoba
 • WIFI
 • Hűtőszekrény
 • Síkképernyős TV
részletek

A szobában összesen 4 fő fér el.

 • Hálótér (3 fő részére)
  • szimpla ágy, franciaágy
  • ruhásszekrény, TV
 • Saját fürdőszoba (zuhanytálca)
 • WC (fürdőszobával egyben)
Megnézem a szabad időpontokat és árakat
9.4
Nagyon jó
(50 értékelés alapján)
92%
 • Személyzet:
  9.4
 • Tisztaság:
  9.2
 • Ár/Érték:
  9.4
 • Komfort:
  9.2
 • Szolgáltatások:
  9.2
 • Megközelíthetőség:
  9.8
Értékelés 3.8
"volt szállásunk."
"Azért választottam ezt a szálláshelyet, mert "jól felszerelt konyha" At nekem nem jól felszetelt, ahol nincs kávéspohár, és kávéskanál, Ragadt a konyha, nem voltak tiszták a konyhafelszerelések. És a rezsó- az megér egy misét. A fürdőszobába minden zuganyzás után felmostunk(4 napot töltöttünk ott), nem száradt fel. 1zsemeteszacskót kellett beosztani az ott létünk alatt. 2 szoba volt 2000 ft/nap =a klima(szobánként) A szomszédba bulizak, kutyaugatástól visszangzott a szállás.Hétfőn, kedden szünetel a jó vendéglátóegység, sőt a bolt is. Pici hűtő volt...."
Középkorú pár
6 nap alapján
8 hónapja
Magyarország
Értékelés 4.3
"Jó helyen van, kívülről jól néz ki."
"Csak apróságok: kényelmetlen ágyak, a berendezés olyan, főleg a "jól felszerelt" konyhában, mint amit már leselejteztek otthonról, retró és nem a jó értelemben."
Család nagyobb gyerekkel
6 nap alapján
8 hónapja
Magyarország
Értékelés 9.5
"Nagyon jó helyen van, a kék túra útvonalához és a buszmegállóhoz közel csendes utcában.A házigazda segítőkész volt, telefonon hívott,elvitt a bankautomatához,üdvözlő itallal fogadott, s nem kellett 10-kor elhagyni a szállást.Tágas, kényelmes az apartman."
"Csak apróságok a jobbítás szándékával: egy nagyobb fényerejű kislámpa,ennél sajnos olvasni nem lehetett.A hálószoba járólapos, jó lett volna legalább az ágy mellé egy kilépő szőnyeg.Május vége ellenére amúgy is hideg a lakás, szerencsére volt tartalék takaró.Egy konyharuha ( esetleg papírtörlő) azért jó lett volna,ez máshol eddig mindig volt,eszembe se jutott vinni magammal.Valaki ezt már írta korábban,ezért megnéztem: a wc pumpa ( még ha nem is használt) még mindig egy helyen van az edényekkel a konyhaszekrényben."
Nyúl Ildikó - egyéni utazó
4 nap alapján
10 hónapja
Sátorhely

Haász Apartman Bakonybél szolgáltatásai magas, 9.2/10 értékeléssel rendelkeznek valós vendégek véleménye alapján.

Parkolás, utazás
 • Saját parkoló (ingyenes, 3 db, zárt)

Internet
 • Wifi a közösségi terekben

Helyszín jellemzői
 • Akadálymentes, Kerthelyiség, Filagória

Étkezés
 • Grillezési lehetőség, Bográcsozási lehetőség (tűzifa fizetős), Szalonnasütési lehetőség (tűzifa fizetős)

Gyerekbarát szolgáltatások
 • Játszótér, Babajátékok, Hordozható kiságy, Fürdetőkád, Asztali etetőszék, Szabadtéri pancsoló, Gyerekágynemű

  3 éves korig a szállás ingyenes!

Ajándékok, ingyenes bekészítések
 • Welcome drink (alkoholos vagy alkoholmentes ital)

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Amennyiben később érkeznél, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezd!
Kijelentkezés
10:00-ig
Beszélt nyelvek
Magyar, Német
Elfogadott pénznemek
HUF (Ft)
Idegenforgalmi adó
Az ár nem tartalmazza, mely 18 éves kor felett fizetendő, 400 Ft / fő / éj
NTAK regisztrációs szám
MA24087335 - Apartman