A Leves - Miskolc

Szolgáltató ismertetése

A Leves Gasztroműhely. Ahol pár éve még az elején Tomi és Robi csak leveseket főzött, papírpohárból kanalazhattuk és grill bagett szendvicseket tolhattunk mellé. Természetesen ők már ekkor is nagy hangsúlyt fektettek a minőségre és érezhető volt mindig , hogy ezt ők nagyon is szívből csinálják. Aztán közben eltelt néhány év, közben egyre többen megismerték a fiúkat a városban, a megyében és még azon kívül is. Nőtt a forgalom, bővült a bolt, már helyben is elfogyaszthatjuk az általuk készített finomságokat.

Borvacsorákat főznek Tokaj hegyalján, Gasztronómiai fesztiválokra járnak főzőcskézni, és hát persze a hétköznapokon pedig A Levesben lepnek meg minket, már reggel 8órától kiváló reggelikkel, A Leves Gasztroműhely, ahol pár éve még az elején Tomi és Robi csak leveseket főzött, papírpohárból kanalazhattuk és grill bagett szendvicseket tolhattunk mellé. A Leves Gasztroműhely, ahol pár éve még az elején Tomi és Robi csak leveseket főzött, papírpohárból kanalazhattuk és grill bagett szendvicseket tolhattunk mellé. illetve minden nap öt különböző kiváló, kreatív, néha extrém levessel, melyek mellé kínálnak bagett és ciabatta szendvicseket, wrappeket, salátákat, és mindennap meglepetés főétellel is várják a betérőt. Ízek a világ minden részéről megtalálható náluk. Ha szeretnél egy nem túl puccos helyen ám mégis stílusos falak között, árérték arányban olcsón , minőségit enni, akkor mindenképp a legjobb választás Miskolcon.

Jelszó: Menj A Levesbe! ;)

Leírást mutasd Mutass kevesebbet

Nyitvatartás

Egész évben
  • Hétfő-Csütörtök: 8:00 - 20:00
  • Péntek-Szombat: 8:00 - 22:00
Leírást mutasd Mutass kevesebbet

Kedvezmény a Szallas.hu-n foglalóknak

Egész évben
A számla végösszegéből
  • - 10%
Leírást mutasd Mutass kevesebbet
8.4

(10 értékelés alapján)
  • 90%-a ajánlaná barátjának
  • Kevesebb mint 1 órás program a látogatók szerint.
  • Az itt járt vendégek véleménye szerint, az év ezen szakaszában a legérdemesebb idelátogatni: Egész évben
  • Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a szallas.hu-n foglalók
  • Több száz hiteles programértékelés!
Értékelés 10
"Újszerű, különleges hely, nagyon finom ételek, kedves rugalmas kiszolgálás. Aki egyszer elmegy, biztosan vágyik vissza :)"
Család nagyobb gyerekkel (3 hete)
Magyarország
Értékelés 5
"Nem volt rossz a kaja."
Becsei Zoltán - középkorú pár (5 hónapja)
Makó
Értékelés 8
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Középkorú pár (3 hete)
Nyíregyháza