Balaton Ballooning - Hévíz

Szolgáltató ismertetése

Csodálja meg a Balatont, a tanúhegyeket, a Kis-Balatont, a Hévízi tavat és a lankás zalai dombokat egy különleges perspektívából! Repüljön a világ egyik legtapasztaltabb balloncégével Európa egyik legnagyobb ballonján a Nyugat-Balaton régió felett! Felejthetetlen élmény!

Április 1. és október 31.között heti 3-4 alkalommal 18 személyes hőlégballonnal szállítunk utasokat, keszthely-kertvárosi indulással. A sétarepüléseket többnyire este szervezzük, késő délután indulunk, napnyugta előtt landolunk. Hévíz 35 km-es körzetében a foglaláskor egyeztetett időre házhoz megyünk autóval, a távolabbról érkező utasokkal a Hévízi MOL kútnál találkozunk, ahol parkolhatnak. A starthelyen biztonsági oktatást követően megtekinthető a ballon felfújása, majd ezt követi a kb. 1 órás repülés, melynek során 1000-1500 m magasságig megyünk fel. A repült távolságot és irányt a szél határozza meg. Landoláskor a földi személyzet várja a ballont, hűtött pezsgőt és ásványvizet szolgálunk fel, majd oklevelet kapnak az Utasok. Ezután transzfer a találkozóponthoz. Az egész program kb 3 óra. A repülésről HD minőségű videófelvétel, ami külön megrendelhető a leszállás után. Ára 6900 Ft.

Hasznos tanácsok: Viseljen kényelmes, sportos ruházatot, mintha egy alkonyati sétához öltözne. Hosszú nadrág, túracipő javasolt. Tűsarkú cipőt kérjük mellőzni. Kérjük, hogy pontosan legyen a találkozási helyen. Gépkocsivezetőnk késhet néhány percet, mert sok helyről szedjük össze az utasokat. A ballon repülési iránya, az átrepült terület nagysága és a látótávolság az időjárási viszonyoktól függnek.

6 évesnél idősebb utasokat vállalunk csak. Nem extrémsport, de figyelembe kell venni, hogy a kosárban 1 órát kell állni. Súlyosan mozgáskorlátozott személyeknek, 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett vagy krónikus gerincbántalmakkal küzdő személyeknek és várandós hölgyeknek (3 hónap felett) nem javasoljuk. Kerekesszékes utast sajnos nem tudunk vinni.

Fizetés a leszállást követően a pilótánál készpénzben vagy kártyával (VISA, MC). Törlés esetén az Utasnak új időpontot ajánlunk fel. Ha az Utas az indulást megelőző 24 órán belül törli a foglalását, vagy nem jelenik meg, viteldíj teljes összegével kiterheljük.

Leírást mutasd Mutass kevesebbet

Nyitvatartás

április 1. - október 31.
Leírást mutasd Mutass kevesebbet

Árak

Egész évben
Gyermek jegyár (6-12 éves korig) / fő
  • 29 000 Ft
Felnőtt jegyár /fő
  • 42 000 Ft
Leírást mutasd Mutass kevesebbet

Kedvezmény a Szallas.hu-n foglalóknak

Egész évben
Minden jegytípus árából
  • - 15%
Leírást mutasd Mutass kevesebbet

Helyszín jellemzői

10
Kiváló
(7 értékelés alapján)
  • 100%-a ajánlaná barátjának
  • Egész napos program a látogatók szerint.
  • Az itt járt vendégek véleménye szerint, az év ezen szakaszában a legérdemesebb idelátogatni: Egész évben
  • Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a szallas.hu-n foglalók
  • Több száz hiteles programértékelés!
Értékelés 10
"Barátságos csapat, nagyon profi felkészültség, csodás kiszolgálás, gondos ballonozók"
Család nagyobb gyerekkel (11 hónapja)
Magyarország
Értékelés 10
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Baráti társaság (2 hónapja)
Magyarország
Értékelés 10
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Fiatal pár (5 hónapja)