Fehértói Halászcsárda - Szeged
Bemutatkozás
A Fehértói Halászcsárda Frank Sándor, 50 éve Csongrád megyében dolgozó mesterszakács vállalkozásainak és tapasztalatainak kiteljesedése. A vendéglő 1938 óta üzemel a több ezer hektáros halastavak mellett. Az épületkomplexum alkalmas a vendéglátás számos formájára, legyen szó üzleti ebédről, baráti vacsoráról, vagy több száz fős esküvőről.
A Fehértói Halászcsárda és Szálloda éttermében a magyar konyha népszerű fogásait szolgálják fel, valamint a híres országszerte ismert halételeket is megkóstolhatják a vendégek. A fő nyersanyag természetesen a hal. A halastavakból naponta frissen kihalászott és feldolgozott halak - ponty, busa, harcsa, süllő - garantálják az ételek mennyei ízét. A különlegesen ízletes ponty, a makói hagyma, és a szögedi paprika felhasználásával készül a világhírű Szögedi pontyhalászlé. Az étlapon megtalálhatók továbbá a magyar konyha jellegzetes liba, vad, sertés és marhahúsból készült ételei.
Szeged határában található a Fehértói Tájvédelmi Körzet, ahol a halastavak mellett üzemel a Fehértói Halászcsárda és Szálloda. Az M5-ös autópálya kijárata 800 méterre fekszik az étteremtől, Szeged városa pedig 10 perc alatt megközelíthető autóval.