Györöki Nyári Tárlat - Balatongyörök
10
1 értékelés alapján

Bemutatkozás

Balatongyörökön 2021-ben sem maradnak program nélkül a művészetkedvelők. A Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár júliusban, illetve augusztusban elbűvölő kiállításokkal készül az idei Györöki Nyári Tárlatra, és már a résztvevő művészek nevét is nyilvánosságra hozták. A kiállított képek a művelődési ház nyitvatartási ideje alatt tekinthetőek meg az épületben.

Németh Géza kiállítása
(2021. július 10. - 21.)


A kulturális rendezvénysorozatot Németh Géza alkotásaival nyitják meg, akit tehetsége és elhivatottsága egészen New Yorkig repített. 1987-88 között 50 képből álló önálló kiállítást tarthatott a Világbankban, de azóta Washingtonban, Arizonában, Bécsben, Moszkvában, Párizsban, Rómában és persze több ízben Budapesten is megismerhette őt a nagyközönség.

Várhelyi Tímea kiállítása
(2021. július 24. - augusztus 4.)


A sort Várhelyi Tímea folytatja, aki 1994-2001 között olyan neves művésztelepek alkotótáboraiban vett részt, mint a Nagykátai, a Pilismaróti, a Tabi, és a Szigetmonostori. Tanulmányait 2000-ben végezte az egri Eszterházy Károly Főiskola rajz-vizuális kommunikáció szakán. Művészetében a plein air és a posztimpresszionista hagyományok is nagy szerepet játszanak, a portréjai pedig hihetelenül megragadják a modell személyiségét.

Vojnich Erzsébet és Szüts Miklós közös kiállítása
(2021. augusztus 7. - 18.)


A két festőművész nem csak a vásznon, de az életben is egy csapatot alkot: már több mint 30 éves házasságot tudhatnak a hátuk mögött. Ez idő alatt alkotásaik is összecsiszolódtak, és hasonló hangulatvilágot tükröznek. Párizs, Róma és Bukarest után most Balatongyörök felé fordítják a figyelmüket, hogy az üdülőket is elkalauzolják saját kicsi világukba.

Jarmeczky István kiállítása
(2021. augusztus 21. - szeptember 1.)

A Györöki Nyári Tárlat utolsó epizódjaként Jarmeczky István képeiből láthatnak válogatást az érdeklődők. A szolnoki születésű művész tagja a Magyar Képző-és Iparművészek Szövetségének, a Magyar Festők Társaságának, a Pécs-Baranya Művészeinek Társasága
és a Siklósi Szalonnak is. Számtalan csoportos és 9 egyéni kiállítás fűződik a nevéhez. Alkotásai az absztrakt jegyében születnek: gondolkodásra, befelé tekintésre ösztönzi a nézőt.

Györöki Nyári Tárlat értékelése 10 a lehetséges 10-ből, 1 hiteles vendégértékelés alapján.

10
Kiváló
1 értékelés alapján
  • 100% ajánlaná barátainak
  • Akár több napos program a látogatók szerint
  • Nyáron érdemes idelátogatni
  • Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a Szallas.hu-n foglalók
  • Több tízezer hiteles programértékelés az oldalunkon!
10
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Tamás Zsirmon - család kisgyerekkel (1 éve)
Győr

Időpont

Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás

Árak

Egész évben
Belépés
Ingyenes