Halászcsárda - Gyula
Bemutatkozás
A gyulai Fodor Hotel Halászcsárdája nem mindennapi ételkülönlegességekkel várja a vendégeit egész évben. Az otthonos téglaboltozatú belterében és a közkedvelt, igazi különlegességnek számító nádtetejű boxokból álló kerthelyiségben 100 főt, a különteremben pedig további 25 főt képes fogadni. A kisgyermekes családoknak ideális választás, ugyanis az udvaron játszótér várja a kicsiket, az étkezéshez pedig tudnak etetőszéket biztosítani.
A halételeket közül a 30 éves recept alapján készülő halászlevet és a körösi szürkeharcsa paprikást mindenképp érdemes megkóstolni. Azok a vendégek is megtalálják a számukra megfelelő fogásokat, akik nem rajonganak a halételekért, hiszen a kínálatban olyan különlegességek szerepelnek, mint például a gourmet ribeye steak burger, vagy az illatos-omlós marhapofa. A vegetáriánusoknak is készülnek opciókkal, a gyerekek választását pedig nagyban megkönnyíti a számukra készített finomságok.
A Gyulai vártól 10 perc sétára található Halászcsárda a Szent László utcáról a Part utcára kanyarodva közelíthető meg. Az autóval érkezők az épület előtti fizetős közterületi parkolóhelyeket vehetik igénybe.