Hamburger Bár - Gyula
Bemutatkozás
A gyulai Hamburger Bár a város nagy múlttal rendelkező, igen népszerű gyorsétterme. Első üzletüket 1984-ben nyitották, melyet folyamatosan bővítettek és építettek. A receptekkel sokáig kísérleteztek, egészen addig amíg el nem érték az üzletük mai arculatát és a ma tapasztalható ízvilágot. Az üzlet vezetősége a legapróbb részletekre is odafigyel, és a legfontosabbnak tartja, hogy a vendégek változatos ételek közül tudjanak választani, és udvarias, előzékeny kiszolgálásban részesüljenek. Igyekszenek az egyéni igényeket teljesíteni, melyeket a rendelés leadásakor lehet jelezni.
A Hamburger Bár nagy figyelmet fordít arra, hogy kiváló minőségű alapanyokat használjanak fel. Ételeik teljes tápértékkel rendelkeznek és adalékanyagoktól mentesek. A pékipari termékek saját pékségükben, valódi lisztből, mesterséges térfogatnövelők nélkül készülnek. A húskészítmények friss hazai húsból, saját húsműhelyükből kerülnek ki, melyekhez sütéskor csak fűszert adnak hozzá.
A kínálatban az egyszerű burgerek mellett olyan különlegességek szerepelnek, mint a szardíniás vagy a kagylós burger. Az étteremben azonban nem csak hamburgerek kaphatók, ugyanis árulnak hot-dogot, dönert, pizzát, tortillákat és finom desszerteket. A gluténérzékeny vendégekre nagy hangsúlyt fektetnek, készítenek kukoricalisztből tortillákat és búzalisztmentes ételeket is kínálnak.
A gyulai Hamburger Bár a Béke sugárút és a Dr. Adler Ignác utca találkozásánál, a körforgalomnál helyezkedik el. Az üzlet melletti utcában fizetős közterületi parkolóhelyek állnak az autóval érkezők rendelkezésére.
Konyha
A Hamburger Bár nagy figyelmet fordít arra, hogy kiváló minőségű alapanyokat használjanak fel. Ételeik teljes tápértékkel rendelkeznek és adalékanyagoktól mentesek. A pékipari termékek saját pékségükben, valódi lisztből, mesterséges térfogatnövelők nélkül készülnek. A húskészítmények friss hazai húsból, saját húsműhelyükből kerülnek ki, melyekhez sütéskor csak fűszert adnak hozzá.A kínálatban az egyszerű burgerek mellett olyan különlegességek szerepelnek, mint a szardíniás vagy a kagylós burger. Az étteremben azonban nem csak hamburgerek kaphatók, ugyanis árulnak hot-dogot, dönert, pizzát, tortillákat és finom desszerteket. A gluténérzékeny vendégekre nagy hangsúlyt fektetnek, készítenek kukoricalisztből tortillákat és búzalisztmentes ételeket is kínálnak.