Hőlégballonozás a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj
10
41 értékelés alapján

Programkedvezmények

Ha bejelentkezve foglalsz nálunk szállást, kedvezménykupont adunk ajándékba Hőlégballonozás a Balatonnál - Balaton Ballooning programra!

10% Programkedvezmény
Minden jegytípus árából
pedig még jár mellé Cserszegtomaj és környékére!
Szállások a közelben

Bemutatkozás

Felejthetetlen élményekben és lenyűgöző kilátásban lehet része azoknak, akik a Balaton Ballooning mellett teszik le voksukat. A világ egyik legtapasztaltabb, nemzetközi hátterű balloncége az ország legbiztonságosabb és legnagyobb ballonját biztosítja vendégei részére, mellyel a Nyugat-Balaton régió felett repülhetünk. Különleges perspektívából csodálhatjuk meg a Balatont, a tanúhegyeket, a Kis-Balatont, a Hévízi tavat és a lankás zalai dombokat egyaránt! 
 

Vendégeink véleménye a Hőlégballonozás a Balatonnál - Balaton Ballooning programról...

– "Profi csapat, feledhetetlen élmény"
– "Életre szóló élmény."
– "Barátságos csapat, nagyon profi felkészültség, csodás kiszolgálás, gondos ballonozók"
– "Varázslatos élmény, tapasztalt kapitány és csapata. Minden nagyon jól megszervezett és kivitelezett."


Sétarepülés


2024. március 29. és november 3. között naponta (időjárástól függően) 18 személyes hőlégballonok indulnak útnak Keszthely-kertvárosi felszállással. A sétarepülésekre javarészt este kerül sor, késő délutáni indulással és napnyugta előtti landolással. Hévízi tartózkodási hely esetén a foglaláskor egyeztetett időpontra házhoz mennek autóval a szervezők, a távolabbról érkező utasokkal pedig a Hévízi MOL kútnál van a találkozópont, ahol a parkolás is megoldott.

Az indulás helyén kerül sor a biztonsági oktatásra, ezt követően pedig megtekinthető a ballon felfújása, majd következik a körülbelül 1 órás repülés. Az út alkalmával 1000-1500 méter magasságig emelkedik a ballon a magasba. A távolságot és irányt minden esetben a szél befolyásolja. Landolást követően a földi személyzet várja az érkezőket, ahol hűtött pezsgőt és ásványvizet szolgálnak fel, és ajándék oklevélben is részesülnek az utasok. Az indulás helyszínére transzfer szállítja vissza a résztvevőket. A repülés időtartama körülbelül 3 óra, melyről a leszállás után HD minőségű videófelvétel rendelhető.


Tudnivalók


Ajánlott kényelmes, sportos ruházatban érkezni, hosszú nadrágot, túracipőt javasolnak a szervezők. Tűsarkú cipőt ezen a programom érdemes otthon hagyni. A találkozás helyére kifejezetten kérik a szervezők, hogy mindenki pontosan érkezzen. Nem kell megijedni ha a gépkocsivezető néhány percet késik, ugyanis több pontról kell az utasokat összegyűjtenie. A ballon útvonalát mindig az adott időjárási viszonyok befolyásolják.


Biztonság


A repülésen való részvétel korhatárhoz kötött, kizárólag csak 6 évesnél idősebb utas veheti azt igénybe. Célszerű figyelembe vennünk fizikai illetve egészségi állapotunkat is, ugyanis fontos tudni, hogy a kosárban 1 órát kell állni. Súlyosan mozgáskorlátozott személyeknek, 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett vagy krónikus gerincbántalmakkal küzdő személyeknek és várandós hölgyeknek (3 hónap felett) nem javasolt a szolgáltatás. Kerekesszékes utasok sajnos nem vehetnek részt a programon, továbbá a tudatmódosító szerek hatása alatt álló személyektől a személyzet megtagadhatja a szolgáltatás igénybevételét a helyszínen.


Fizetési lehetőségek


Fizetési módok tekintetében készpénzes, OTP SZÉP kártyás, illetve bankkártyás (VISA, MC) opciók közül választhatunk, mely minden esetben a pilótánál történik leszállást követően. Törlés esetén az utasoknak új időpontot ajánlanak a szervezők. Indulást megelőző 24 órán belüli törlés, vagy nem megjelenés esetén, az utasok kötelesek a teljes viteldíjat megfizetni.

Hőlégballonozás a Balatonnál - Balaton Ballooning értékelése 10 a lehetséges 10-ből, 41 hiteles vendégértékelés alapján.

10
Kiváló
41 értékelés alapján
 • 100% ajánlaná barátainak
 • 2-3 órás program a látogatók szerint
 • Egész évben érdemes idelátogatni
 • Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a Szallas.hu-n foglalók
 • Több tízezer hiteles programértékelés az oldalunkon!
10
"Nagyon klassz volt."
Középkorú pár (10 hónapja)
Miskolc
10
"A Kis-Balaton felett hőlégballonnal repülni csodálatos élmény. Profi pilóta, profi szervezés, szuper csapat, piros Land Rover mi kell még..."
Jávor János - család kisgyerekkel (1 éve)
Városlőd
10
"Profi csapat, feledhetetlen élmény"
Szalai Tibor - idősebb pár (2 éve)

Nyitvatartás

márc. 29. - nov. 3.
09:00-17:00
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
 • 1Nyitva
 • 1Zárva
 • 1Rendkívüli zárvatartás

Kedvezmények és Árak

Programkupon bejelentkezve foglalóknak

Egész évben
-10%
Minden jegytípus árából

Árak

április 1. - május 31.
Felnőtt
52 000 Ft
Gyermek (6-12 év)
35 000 Ft
szeptember 1. - október 31.
Felnőtt
52 000 Ft
Gyermek (6-12 év)
35 000 Ft
június 1. - augusztus 31.
Felnőtt
59 000 Ft
Gyermek (6-12 év)
40 000 Ft

Helyszín jellemzői

Fizetési lehetőségek

 • Bankkártya: MasterCard, VISA
 • SZÉP kártya: OTP, K&H

Parkolás

 • Parkoló a közelben: Ingyenes
 • Parkoló jellege: Közterület

Megközelítés

 • Távolság buszmegállótól: 200 m