ISZKOR - Mályinka
Bemutatkozás
Az elmúlt évek során egyre nagyobb érdeklődés övezi a vidéki éttermeket, melyek között számos kitűnő vendéglátóegységgel találkozhatunk. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mályinka ugyan nem a világ közepe, viszont annál értékesebb gasztronómiai csodát rejt.
2022 őszén itt nyitotta meg kapuit a közel 30 fős befogadóképességű ISZKOR étterem, melyet nem másnak, mint a nemzetközileg is ismert séfnek, Pohner Ádámnak és párjának, Kun Lucának köszönhetünk. A fiatal szakácstehetséget alapvetően a felmenői, illetve a gyerekkori emlékek kötik a kis faluhoz, azonban szakmai szemmel is meglátta a kiaknázatlan lehetőségeket a térségben.
Mályinka környékén a friss levegő és a gyönyörű környezet számos kirándulót vonz magához, ráadásul kitűnő gombák, tejtermékek, halak, borok és vadak érhetők el ezen a területen. Pohner Ádám így a minőségi, szezonális alapanyagokra építve alakította ki a rövid, ugyanakkor változatos étlapot, melyen természetesen megmutatkozik az ország legjobb éttermeiben szerzett tudása, kifinomult ízlése is.
Az ISZKOR-ban azt szeretnék, ha a vendégek minél többféle finomságot ki tudnának próbálni, így a főételek helyett inkább a több, kisebb fogásokat ajánlják annak érdekében, hogy minél széleskörűbb gasztronómiai élményben lehessen részünk.
Mályinka ugyan kis település, de egyáltalán nem bonyolult megtaláni, több irányból is nagyon egyszerűen megközelíthető. Az étterem a falu szívében található és saját ingyenes parkolóval is rendelkezik, a tömegközlekedők pedig kevesebb, mint 5 perc sétával eljuthatnak a hangulatos vendéglátóhelyre a legközelebbi buszmegállótól.
2022 őszén itt nyitotta meg kapuit a közel 30 fős befogadóképességű ISZKOR étterem, melyet nem másnak, mint a nemzetközileg is ismert séfnek, Pohner Ádámnak és párjának, Kun Lucának köszönhetünk. A fiatal szakácstehetséget alapvetően a felmenői, illetve a gyerekkori emlékek kötik a kis faluhoz, azonban szakmai szemmel is meglátta a kiaknázatlan lehetőségeket a térségben.
Konyha
Mályinka környékén a friss levegő és a gyönyörű környezet számos kirándulót vonz magához, ráadásul kitűnő gombák, tejtermékek, halak, borok és vadak érhetők el ezen a területen. Pohner Ádám így a minőségi, szezonális alapanyagokra építve alakította ki a rövid, ugyanakkor változatos étlapot, melyen természetesen megmutatkozik az ország legjobb éttermeiben szerzett tudása, kifinomult ízlése is.Az ISZKOR-ban azt szeretnék, ha a vendégek minél többféle finomságot ki tudnának próbálni, így a főételek helyett inkább a több, kisebb fogásokat ajánlják annak érdekében, hogy minél széleskörűbb gasztronómiai élményben lehessen részünk.