IV. CRAZY5K Felfújható Akadályfutás - Debrecen

Bemutatkozás

A CRAZY 5K 2022 őszén negyedik alkalommal látogat el Debrecenbe. Az intenzív szórakozást kínáló verseny különlegessége, hogy a résztvevőknek egy 5 kilométer hosszú pályán 10 hatalmas felfújható akadályon kell átkelniük. A CRAZY 5K remek választás azoknak, akik megunták a monoton futóversenyeket és valami újat szeretnének kipróbálni. A versenyzőknek a pálya teljesítéséhez kell ugrálniuk, falat mászniuk és kúszniuk is.

Az akadályfutóknak legalább 8 éveseknek és 130 cm magasnak kell lenniük. A 15 éven aluliak csak felnőtt felügyelet mellett futhatnak, akiknek szintén érvényes nevezéssel kell rendelkezniük. 18 éves kor alatti a nevezési jegyet alá kell íratni az egyik szülővel. A nevezési díj tartalmazza a rajtszámot, a pólót CRAZY5K logóval, a befutóérmet, a frissítést, az ingyenes ruhatár használatot, az orvosi felügyeletet, és az öltöző használatát.

A debreceni helyszínre egyelőre még nem derült fény. Attól nem kell félni, hogy a CRAZY 5K az rossz időjárás miatt elmarad, a verseny törlésére csak extrém körülmények között kerül sor.

Időpont

Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás