IV. Miskolci Retro Fesztivál - Miskolc

Bemutatkozás

A III. Retro Fesztivál hatalmas sikernek örvendett és minden jegy elkelt a rendezvényre, ennek fényében következik a negyedik felvonás kibővített technikával és látványelemekkel. A magyar retro sztárok mellett egy világsztár csapat is ellátogat az eseményre, mégpedig az Alice Deejay Hollandiából.

Aki szeretné újra átélni a 90-es és 2000-es évek különleges party hangulatát, annak ott a helye a Miskolci Sportcsarnokban. 8 sztárvendég, 1 világsztár, 2 retro házigazda és 12 hostess érkezik egy igazi Exclusive Show-val. A régió legnagyobb retro rendezvényén fellép a Kozmix, a Desperado, Dj Náksi, a Groovehouse, az Ámokfutók, Mr. Rick, 2 sztár retro DJ és fesztivál világsztár vendége, az Alice Deejay. A holland dance csapat a 2000-es évek elején sikerik csúcsán feloszlott, azonban 2014-ben újra összeálltak és járják a világot.

A IV. Miskolci Retro Fesztiválra is hatalmas az érdeklődés. A szervezők csak a csarnok befogadó képességéig tudnak jegyet értékesíteni, ezért érdemes elővételben vásárolni, a jegyértékesítés azonban még nem indult el.

Időpont

Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás