Jade Spirit Fesztivál - Dunavarsány
Ajándék programkupon Szallas.hu-n foglalóknak:
10% Programkedvezmény
Helyszíni vásárlás esetén a hétvégi jegy árából
+1
+80 programkupont adunk ajándékba Szallas.hu foglalásod mellé Dunavarsány és környékére! Részletek

Bemutatkozás

A Jade Spirit Fesztivál 2022-es időpontja még nem ismert!

Jade Spirit a Szeretet Fesztiválja 2020 nyarán is várja a kikapcsolódni, feltöltődni, a testileg és lelkileg pihenni vágyókat a Jade Spirit Fesztivál! A dunavarsányi Jade Beach fövenyén 2020. július 9. és 13. között nyitja meg kapuit a rendezvény, ahol akár egyedül, akár párban, akár az egész családdal egy gazdag és lélekemelő nyári élménysorban lehet részünk.

 A programokat értéket képviselő előadók, a gyógyító és a belső folyamatainkat beindító zenei élmények, workshopok, jóga, tánc és vízi élmények teszik színessé. A már bejelentett előadók között van például Harangozó Imre néprajzkutató, Szilasi Márti az Anahita Jóga-, és Szellemi Központ vezetője, Dr. Földvári Éva Gabriella táncterapeuta, Gauranga Das jógaoktató és hangterapeuta, Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos, az Oláh Gipsy Beats zenekar, az Ecstatic Dance formáció, Kay Roy alkotóművész, Zám Zoltán és Lévai Brúnó a Cselekvő Férfi Erő projekt alapítói, a Samsara Boulevard zenekar, a Jazz'n Flow élőzenés jógaórával vagy a TOSODA Projekt instrumentális zenei formáció.
 
A rendezvény a dedikált programok mellett, csodálatos helyszíni adottságokkal is rendelkezik. A festői szépségű környezet már látványnak is megnyugtató és szinte azonnal otthonra lel benne az ember. A Jade Beach a strandolás és pihenés mellett megannyi vízi sport lehetőséget és szárazföldi mozgásmódot kínál, mint például vízisí, wakeboard, kneeboard, barefoot, foilboard vagy a parton a strandröplabda.
A Jade Spirit Fesztivál átlátható programsora időt hagy arra, hogy a természet, a közösség ereje és szépsége megélhető és élvezhető legyen, hogy minden egyes program a test, a szellem és lélek hármasát táplálják. A programkínálatot értéket képviselő hazai és külföldi előadók, a gyógyító és a belső folyamataitokat beindító zenei élmények, workshopok, jóga, tánc és vízi élmények teszik színessé. Mindezt megfizethető árakon élvezhetitek.

Időpont

Időpontváltozás előfordulhat
Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás

Kedvezmények

Programkedvezmények a Szallas.hu-n foglalóknak

Egész évben
-10%
Helyszíni vásárlás esetén a hétvégi jegy árából
-10%
A teljes árú fesztivál bérlet árából helyszíni és online jegyvásárlás esetén

Helyszín jellemzői

    Fizetési lehetőségek
  • Bankkártya: VISA, Maestro