LaBor Bistro - Tokaj
Bemutatkozás
A LaBor Bistro minden munkatársa mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeink örömmel, mosolygó orcával, egy kellemes emlékkel távozzanak egy-egy étkezés vagy borkóstoló után.
Ennek érdekében gondosan válogattuk ki a környékbeli termelőktől a friss alapanyagokat ételeinkhez, a konyhatechnológiával folyamatosan lépést tartunk és az egyik legnemesebb célkitűzésünk, hogy reprezentáljuk a Tokaj-hegyaljai régió legszebb borait, helyi termelők alapanyagiból készített ételeinkkel.
Szeretnénk, hogy vendégeink és az itt élő emberek, úgy tekintsenek a LaBor bisztróra, mint Tokaj-Hegyalja konyhájára, ahol az ételek és a tokaji borok tökéletes harmóniában egyesülnek.
Minden hétköznap friss, helyi és szezonális alapanyagokból készült ebéddel várunk benneteket! Két fogás rendelése esetén vendégünk vagy egy bodzaszörpre! Lehetőség van minden hétköznap menüs étkezésre is, melyeket mindig helyi, friss és szezonális alapanyagokból készítünk. S ha mindkét fogást rendelik a kedves éhes betérők, akkor vendégeink egy bodza szörpre.
A Tokaj-hegyalja régióban megtalálható termelők kézműves alapanyagait felhasználva készülnek el a LaBor friss és egészséges fogásai. Egyedüli reggeliző helyként, minden reggel friss pékáruval, mennyei szendvicsekkel és forró reggeli italokkal várjuk a kedves vendégeinket!
Ennek érdekében gondosan válogattuk ki a környékbeli termelőktől a friss alapanyagokat ételeinkhez, a konyhatechnológiával folyamatosan lépést tartunk és az egyik legnemesebb célkitűzésünk, hogy reprezentáljuk a Tokaj-hegyaljai régió legszebb borait, helyi termelők alapanyagiból készített ételeinkkel.
Szeretnénk, hogy vendégeink és az itt élő emberek, úgy tekintsenek a LaBor bisztróra, mint Tokaj-Hegyalja konyhájára, ahol az ételek és a tokaji borok tökéletes harmóniában egyesülnek.
Minden hétköznap friss, helyi és szezonális alapanyagokból készült ebéddel várunk benneteket! Két fogás rendelése esetén vendégünk vagy egy bodzaszörpre! Lehetőség van minden hétköznap menüs étkezésre is, melyeket mindig helyi, friss és szezonális alapanyagokból készítünk. S ha mindkét fogást rendelik a kedves éhes betérők, akkor vendégeink egy bodza szörpre.
A Tokaj-hegyalja régióban megtalálható termelők kézműves alapanyagait felhasználva készülnek el a LaBor friss és egészséges fogásai. Egyedüli reggeliző helyként, minden reggel friss pékáruval, mennyei szendvicsekkel és forró reggeli italokkal várjuk a kedves vendégeinket!