Szent Iván-éj a Diósgyőri várban - Miskolc
10
1 értékelés alapján
49 programkupont adunk ajándékba Szallas.hu foglalásod mellé Miskolc és környékére! Részletek

Bemutatkozás

Szent Iván-éj a Diósgyőri várban a Diósgyőri várban 2022-ben elmarad!

Szent Iván-éjjelén, azon a mágikus estén, mely az év legrövidebbje, szinte bármi megtörténhet a szerelmesek szívében. A Diósgyőri várba érkező párok tanúbizonyságot tehetnek szerelmükről, a próbatételek után pedig, akár frigyre is léphetnek, ceremónia mester segítségével.

Várjuk a kedves látogatókat folyamatos, illetve ismétlődő programokkal egyaránt.  A szerelmes versíró műhelyben, akinek kedve van rímekbe foglalhatja érzéseit. Táncra perdülhet az Agyagbanda táncházában, továbbá bátorságát is megmértetheti a Debreceni Történelmi Korok Hagyományőrző Egyesület tagjaival. Készíthet szerelmi zálogot párjának, gyöngyből vagy mézeskalácsból. Lesz még szerelmi jóslás, romantikus csillagles, mesterségbemutató és szalmagyűrűt is fonhatnak a vendégek. Az ismétlődő programok között, szerelmi tűztánc, és az Ezeregyéjszaka legszebb táncai varázsolják majd el a közönséget. Az este folyamán a Diósgyőri Aranysarkantyús Lovagrend szerelmi drámajátékával ismerkedhetnek meg látogatóink, illetve meghatározott időpontokban vár népének jeleneteivel fűszerezett, különleges vársétán vehetnek részt.

A jegyeket meghatározott időpontokra értékesítjük 19:00- 23:00 között, mivel a folyamatos és ismétlődő programjaink mellett az éjszakai rendezvény magában foglal egy különleges sétát is a Diósgyőri vár termeiben, amelyen kisebb csoportokban vehetnek részt az érdeklődők abban az időpontban, amelyre jegyüket megváltják. Az időpont, amely a megváltott jegyen szerepel csupán a séta időpontját jelzi, minden látogató már kapunyitástól beléphet a rendezvény területére. Kérjük, hogy a jegyen szereplő időpontban jelenjen meg a Felső várudvaron található indulási pontnál, mivel ha lemarad, sajnos nincs lehetőség arra, hogy a későbbiekben részt vegyen egy másik sétán.
Megértésüket köszönjük!

Szent Iván-éj a Diósgyőri várban értékelése 10 a lehetséges 10-ből, 1 hiteles vendégértékelés alapján.

10
Kiváló
1 értékelés alapján
 • 100%-a ajánlaná barátjának
 • 2-3 órás program a látogatók szerint
 • Egész évben érdemes idelátogatni
 • Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a Szallas.hu-n foglalók
 • Több tízezer hiteles programértékelés az oldalunkon!
10
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Család kisgyerekkel (3 éve)
Magyarország

Időpont

Időpontváltozás előfordulhat
Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
 • 1Nyitva
 • 1Zárva
 • 1Rendkívüli zárvatartás

Árak

Egész évben
Felnőtt belépőjegy
1 900 Ft
Gyermek, diák, nyugdíjas belépőjegy
1 000 Ft

Helyszín jellemzői

  Fizetési lehetőségek
 • Bankkártya: MasterCard, VISA