Bemutatkozás
A Tilia Borvendéglő a top 10 észak-balatoni hely között fellelhető a Magyar Konyha Magazin szerint. Az ételeket helyi, friss alapanyagokból készítik, a kínálat szezonálisan változik, így mindig tartogat számunkra egy kis meglepetést.
Konyha
A konyhát a magyaros, hagyományos vonal jellemzi, megfűszerezve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stílus elemmel. A vendéglátók olyannyira szívvel és lélekkel készítik az ételeket, mintha saját családjuknak kedveskednének, ez a garancia arra, hogy az ételek maximális minőségben kerülnek a tányérunkra.
Izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokkal találkozhatunk, mint a roston sült vaddisznó szűz vajban pirított burgonyával, megspékelve vörösboros jussal, reszelt gesztenyével. Ha gluténmentes étrendet követő, vagy vegan is van a társaságban, nem kell aggódni, ő is megtalálja a kedvencét. Az izgő-mozgó apróságok sem maradhatnak ki a sorból, hiszen rájuk is gondolt az étterem.
Két féle étel közül választhatnak, csirkefalatok cornflakes bundában, vagy rántott sajt gyümölcs szósszal. A finom fogások után nem maradt más hátra, mint egy igazán jó balatoni borral leöblíteni a vacsorát. Gyere, és álmodd meg te is a saját balatoni ízvilágod!
Megközelítés
Az étterem a Balaton északi partján Badacsonyban, a Római út 170. szám alatt fellelhető. A vasútállomás 2 perc, míg a Balaton part 4 perc sétára elérhető.