Több mint Tokaj(i) túra - Miskolc

Programkedvezmények

Ha bejelentkezve foglalsz nálunk szállást, kedvezménykupont adunk ajándékba Több mint Tokaj(i) túra programra!

10% Programkedvezmény
A túrajegyek árából (A kedvezmény érvényesítéséhez előzetes egyeztetés …
pedig még jár mellé Miskolc és környékére!
Szállások a közelben

Bemutatkozás

A Tokaj szó hallatán a legtöbb embernek a bor jut eszébe, de Tokajban már programok közül is van lehetőség válogatni. A Több mint Tokaj(i) túra alkalmával, most egy más szemszögből ismerheti meg Tokaj-Hegyalját. Kisüzemi sörök, borecetes üdítőital, gin, pezsgő és sajt. A szervezők várnak minden olyan érdeklődőt, akik Tokaj kitűnő borai mellett valami mást is szívesen kipróbálnának. A részvételi díj tartalmazza a transzfereket, a három fogásos ebédet és a privát idegenvezetést.

Programok

Valószínűleg kevesen tudják, hogy a térségben már több mint 1500 évvel ezelőtt is számos sörfőzde működött. 2018-ban létrehozták a BAZ Beer-t, azzal a céllal, hogy bebizonyítsák, hogy a minőségi sörök és a világhíres borok remekül megférnek egymás mellett. A Tokaji-hegy lábánál helyezkedik el ez a hangulatos sörfőzde, ahol újhullámos és klasszikus söröket készítenek.

Mivel a túra a Tokaj-hegyre fókuszál, így vétek lenne kihagyni egy hangulatos dűlőtúrát is. A BAZ Beer szomszédságában helyezkedik el a Hétszőlő Szőlőbirtok, ahol a csodálatos panorámával rendelkező terroirt. A szőlőbirtokot 1502-ben alapították, így ezzel ez Tokaj-hegyalja legrégebbi területe. 2012-ben elnyerte a „Magyarország legszebb szőlőbirtoka” megtisztelő címet. A szőlőbirtok meglátogatása után helyi borosgazdák által készített ebéden vesznek részt, ahol helyi ízekkel, bőséges és finom ebéddel várják a látogatókat. Ebéd után a Tokaji Borecet Műveknél folytatódik a túra. A nap a Tokaji Kávépörkölő Manufaktúrában zárul, ahol prémium kávéfinomságokat kóstolhatnak.

Az árakról séta előtt előzetesen érdeklődjön az idegenvezetőnél!

Időpont

Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás

Kedvezmények

Programkupon bejelentkezve foglalóknak

Egész évben
-10%
A túrajegyek árából (A kedvezmény érvényesítéséhez előzetes egyeztetés szükséges)

Helyszín jellemzői

Általános

  • Előzetes foglalás: Szükséges
  • Beszélt nyelvek: magyar

Helyszíni szolgáltatások

  • Étkezési lehetőség: étterem
  • Tárlatvezetés/audio guide

Fizetési lehetőségek

  • Bankkártya: MasterCard, VISA, Maestro