Tojás- és Nyúlfutam 2024 - Siófok

Bemutatkozás

Az idei évben iismét megrendezésre kerül a Tojás- és Nyúlfutam, Siófokon, március 31-én. 2024-ben immáron hetedik alkalommal vehetnek részt a látogatók a rendezvényen, mely idén is garantáltan színes és izgalmas programokkal várja a látogatókat.

A megszokottakhoz híven ezéven is húsvéti büfével várják a vendégeket. Remek programlehetőség a sport, a mozgás és az egészséges életmód iránt érdeklődők számára, illetve a gyermekek számára is felejthetetlen élményt nyújt az esemény. 
 

Program Infók

A táv 2 * 550 méter lesz, melyet a legkisebbek kerékpárral, rollerrel, görkorcsolyával is teljesíthetnek. A futam állatbarát, így négylábú barátaitokat is nevezhetitek! A sport mellett nem maradhat el a tojásevő verseny sem és megválasztják a Tojáskirályt is. A legkisebbek számára az 55. évforduló alkalmából tojáspucoló versenyt hirdetnek, ahol 55 * 10 darab festett tojást pucolhatnak meg időre.

A műsorvezető és egyben hangulatfelelős egész délelőtt György Katalin. Nevezési díj nincs, viszont a helyszínen regisztráció szükséges, mely után mindenki megkapja a rajtszámotokat, amivel részt lehet venni a programokon. 


Program

9:00 – 10:45 Helyszíni nevezés
10:15 KID-Nasztika játékos torna gyermekeknek
10:45 Bemelegítés Molnár Attila súlyemelő magyar bajnok vezetésével (Predator’s GYM)
11:00 Start
11:15 Húsvéti büfé a résztvevők számára (tradicionális húsvéti finomságok: kalács, sonka, főtt tojás, torma)
11:20 Tojásevő, Tojáspucoló verseny – Tojáskirály választás
11:35 Eredményhirdetés – Díjak átadása (A célban befutóérem az első 350 célba érkező számára biztosított)

A rendezvényen végig jelen lesz Toyee – a világ egyetlen #hashtEGG #selfie Tojás kabalája, aki a legügyesebbeket megajándékozza a program során.

 

Időpont

Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás

Árak

Egész évben
Részvétel
Ingyenes