Vadlán Ultra terepfutás 2022 - Gyenesdiás

Bemutatkozás

Az idei éven is megrendezésre kerül a Vadlán Ultra terepfutás Gyenesdiáson. Ezen rendezvényre minden futás szerelmest szeretettel várunk, ide ahol közel kerülsz a természethez és önmagadhoz.

A Cserszegtomajfutás Sport Egyesület által szervezett rendezvény 2017-ben került először lebonyolításra, amely nagyszerű kezdeményezés volt, és ahol a futás örömén túl egy gyönyörű vidékkel ismerteti meg a résztvevőket. A szervezők maguk is futók, akik a programot önkéntes alapon indították el. A verseny célja, hogy mások is rábukkanjanak a Keszthelyi-hegység kincseire.

A program, nevét arról kapta, hogy az útvonal elhalad Magyarország mind a négy Vadlán-lik barlangja mellett. Ezen túl útközben a Keszthelyi-hegység is megcsodálható.
A rendezvény minden érintett települése támogatója a szervezőknek. Cserszegtomaj, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Balatonederics, Vállus, Várvölgy, Nagygörbő, Vindornyaszőlős, Vindornyalak, Zalaszántó, Rezi, és mint területgazda, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park. 

Minden település egységes arculattal rendelkeznek, azonban egyéni programkínálatot alakítanak ki a pihenőknél. Mindezek a pihenésen kívül segítik a résztvevőket a környék megismerésében, felhívják a figyelmet a látványosságokra.

Időpont

Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás