
Winestone Étterem - Tokaj
Bemutatkozás
A Mercure Hotel részeként működő Winestone Étterem az, ahol a csúcsgasztronómia és az impozáns külső kéz a kézben jár. Az év minden napján nyitva tart és nem csak a szálló vendégek számára elérhető, hanem bárkinek, aki szeretné megkóstolni Tokaj fenséges ízeit.
Az étterembe belépve üde és fiatalos látvány fogad. Vidám színek és modern enteriőr jellemzi az éttermet.
Az étlap összeállításánál elsődleges szempont volt az, hogy olyan ételek kerüljenek az asztalra, amelyek alapját a Tokaj-Hegyalján termelt élelmiszerek adják. Az étlapon találunk reggeli kínálatot, ízletes kóstolókat, mennyei desszerteket és a gyerekekről sem feledkeztek meg. Napközben pedig bármikor megkóstolhatjuk az étterem egyedi készítésű nápolyi pizzáját.
Ugyanez érvényes az italkínálatra is, hiszen a Tokaji borvidék válogatott borait van lehetőség helyben megkóstolni. Alkalmanként borszemináriumot is tartanak, így még többet tudhatunk meg a helyi borkultúráról. A választék folyamatosan frissül, tehát bármikor látogatjuk meg a helyet egész biztos, hogy valami különlegességet találunk majd.
Az étterem része a Chill&Pool terasz helyiség, ahol a medence partján fogyaszthatjuk el rendelésünket átélve az olasz igazi dolce vita életérzést.
Az étterem Executive Chefje Antal Tibor.
A Winestone Étterem a Bodrog partján található, része a Mercure Hotelnek. Az autóval érkezők közvetlen a bejárat mellett találnak parkolót. A belváros szélén található az étterem, így gyalog is könnyen elérhető bárki számára.
Prémium kínálat
Az étterembe belépve üde és fiatalos látvány fogad. Vidám színek és modern enteriőr jellemzi az éttermet. Az étlap összeállításánál elsődleges szempont volt az, hogy olyan ételek kerüljenek az asztalra, amelyek alapját a Tokaj-Hegyalján termelt élelmiszerek adják. Az étlapon találunk reggeli kínálatot, ízletes kóstolókat, mennyei desszerteket és a gyerekekről sem feledkeztek meg. Napközben pedig bármikor megkóstolhatjuk az étterem egyedi készítésű nápolyi pizzáját.
Ugyanez érvényes az italkínálatra is, hiszen a Tokaji borvidék válogatott borait van lehetőség helyben megkóstolni. Alkalmanként borszemináriumot is tartanak, így még többet tudhatunk meg a helyi borkultúráról. A választék folyamatosan frissül, tehát bármikor látogatjuk meg a helyet egész biztos, hogy valami különlegességet találunk majd.
Az étterem része a Chill&Pool terasz helyiség, ahol a medence partján fogyaszthatjuk el rendelésünket átélve az olasz igazi dolce vita életérzést.
Az étterem Executive Chefje Antal Tibor.