XXIII. Kemencés Nap - Noszvaj
9.5
4 értékelés alapján

Bemutatkozás

A noszvaji Kemencés Nap a térség egyik kedvelt gasztronómiai rendezvénye, mely évről évre egyre több látogatót vonz. A barátok és családok körében kifejezetten kedvelt, ugyanis középpontjában a főzőverseny áll. Az idei évben előrendelést kell leadni a főzőversenyen résztvevő versenyzőknek, majd el kell látogatni arra a portára, ahova a kóstoló vendég előrendelést adott le. Kóstolójegyek az Infósátorban, a Patakparti Piacnál vásárolhatók.

Az előrendeléshez tombolajegy jár ajándékba, melyet a verseny végén húznak ki. Az eredményhirdetés és a tombolasorsolás egyaránt a noszvaji Borplaccon lesz, mely az Árpád-hegy tövében, a Millenniumi emlékműhöz vezető úton, három pincesor találkozásánál található.

XXIII. Kemencés Nap értékelése 9.5 a lehetséges 10-ből, 4 hiteles vendégértékelés alapján.

9.5
Kiváló
4 értékelés alapján
  • 100% ajánlaná barátainak
  • Akár több napos program a látogatók szerint
  • Egész évben érdemes idelátogatni
  • Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a Szallas.hu-n foglalók
  • Több tízezer hiteles programértékelés az oldalunkon!
8
"A Kemencés napon egyik másik főző hely hozzáállása nem túl szép volt, és a "Borplacc" kialakítása is hagyott némi kívánnivalót maga után, nagyon igénytelen volt az ottani hely és a szombat esti program is. Nincs egy fa, nappal rekkenő hőség, nincs árnyékoló, kevés az ülőhely, esete meg tök sötét még alkalmi világítás sem volt, csak egy-két lámpa, de az nem a vendégeknek égett."
"A rendezvényen résztvevők többsége szívvel lélekkel állt hozzá amunkájához, de a Kemencés napon egyes helyeken nem voltak túl vendégszeretők. Talán nekik nem kellett volna nevezni a versenyre, ha ennyire nehezükre esett dolgozni."
Középkorú pár (2 éve)
Budapest
10
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Család nagyobb gyerekkel (2 éve)
Szolnok
10
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Fiatal pár (2 éve)
Magyarország

Időpont

Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás