Poster Image For Mobiles
Szallas.hu

Az utazás új világát építjük!

Állásajánlatok

Célunk

A Szallas.hu célja, hogy összehozza az utazót a szállásadóval, a szállásadót pedig az utazóval. A szálláskeresőket valós vendégértékelésekkel segítjük, hogy olyan szállást találjanak, amilyenre vágynak. Azt szeretnénk elérni, hogy az emberek többet utazzanak, szórakozzanak, szakítsanak időt a kikapcsolódásra és feltöltődésre. Akár Magyarországon, akár külföldön, nálunk a kis vendégházaktól a legnagyobb szállodákig minden megtalálható. Az utazók mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk, hogy a szállásadók igényeit is kielégítsük, és, hogy segítsünk nekik kapcsolatba lépni az őket kereső utazókkal.

Background Image
7

Ország

75000+

Szálláshely

1164200+

Valós vendégértékelés

Alapítók

Amikor belevágtunk, olyan dolgot akartunk alkotni, ami hatással van az emberek életére. A Szallas.hu elődjét 2006-ban hoztuk létre, és tudatosan, alulról építkezve nőttük ki magunkat. Olyan rendszert hoztunk létre, ami merőben más volt mint egy hagyományos szállásközvetítő oldal. Néhány év alatt országos hálózatot építettünk ki, és 2011-re piacvezetők lettünk. De mi többre vágyunk. Szeretjük a kihívásokat, és nagyban gondolkodunk, azt akarjuk elérni, hogy, ha bárhol a világon valaki szállást akar foglalni, ránk gondoljon először. Szeretnénk ezt a pár fővel induló magyar vállalkozást nemzetközi sikertörténetté tenni. De leginkább szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy az utazás minden szakasza lehet élmény, még a foglalás is.
Jelenleg a Pepita.hu webáruház, alapítója és tulajdonosaiként dolgoznak.

Background Image

Miben hiszünk

Egyenlőség

Nálunk minden szálláshelyre azonos szabályok vonatkoznak.Tudatosan figyelünk a kis vendégházak igényeire, ezért ugyanolyan figyelmet kapnak tőlünk, akárcsak a nagy szállodák, mert hiszünk benne, hogy hosszú távon így tud korrekten működni a rendszer. Ezért ha személyünknek szóló meghívást kapunk egy szállodától, elnézést kérünk, és gondolkodás nélkül visszautasítjuk, mert így tudjuk következetesen kezelni a rendszert.


Fejlődés

Az igények és trendek folyamatosan változnak, ezért fejlesztjük folyamatosan a Szallas.hu-t. Mindig új megoldásokkal kísérletezünk, hogy a szállásfoglalás a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. Nyitottan állunk minden ötlethez, mert tudjuk, hogy mindig lehet jobbat alkotni.


Az emberek véleménye

A Szallas.hu a kezdetektől fogva az utazók valós értékeléseire épít, és a mai napig minden véleményt egyenként olvasunk el. A több mint 1 164 200 vendégértékelés nem csak a szálláskeresőket segíti, hogy a legjobbat ajánlatot válasszák, de a visszajelzések alapján a szállásadók is folyamatosan fejleszteni tudják a szolgáltatásukat.

Mi nem multi vagyunk, hanem egy nagy csapat vagyunk, ahol fejlesztők, marketingesek, értékesítők, ügyfélszolgálatosok és pénzügyesek minden nap együtt dolgoznak azon, hogy a Szallas.hu a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Szeretünk új ötleteket tesztelni, és vidáman dolgozni.

Fontos számunkra az emberek véleménye, és szeretjük érezni, hogy a munkánknak van hatása. Magyarországon már piacvezetők vagyunk, de mi nem érjük be ennyivel. A célunk, hogy a Szallas.hu-t nemzetközi branddé tegyük, és nevet szerezzünk a világban.

Team Member

"Imádom az utazásokat, amikre valószínűleg sosem jutottam volna el, ha nem a Szallas.hu lenne a munkahelyem."

Enikő - Head of Customer Operation and Product manager
Beáta

“Nagyszerű szakmai háttérrel rendelkező csapatban dolgozom, ahol a jobb, hatékonyabb megoldásokat közösen találjuk meg. Mottónk: fejlődni csak együtt lehet!”

Beáta - pénzügyi csoportvezető
Egészségbiztosítási csomag
Szülinapi szabadnap
Szakmai képzések, nyelvtanfolyam
Home office lehetőség
Cafeteria
Karácsonyi ajándék

Állásajánlatok:


Nincs hozzád passzoló nyitott pozíciónk? Küldd el önéletrajzod a jobs@szallas.hu-ra, és megkeresünk ha számodra megfelelő pozíciót tudunk ajánlani.
Background Image

A Szallas.hu folyamatosan fejlődikLégy részese Te is!

Itt találkozhattál velünk korábban:

×
×
×
×
×
×
×
×
×
×
Full Stack end --}}
×
×
×