Poster Image For Mobiles
Szallas.hu

Az utazás új világát építjük!

Állásajánlatok

Célunk

A Szallas.hu célja, hogy összehozza az utazót a szállásadóval, a szállásadót pedig az utazóval. A szálláskeresőket valós vendégértékelésekkel segítjük, hogy olyan szállást találjanak, amilyenre vágynak. Azt szeretnénk elérni, hogy az emberek többet utazzanak, szórakozzanak, szakítsanak időt a kikapcsolódásra és feltöltődésre. Akár Magyarországon, akár külföldön, nálunk a kis vendégházaktól a legnagyobb szállodákig minden megtalálható. Az utazók mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk, hogy a szállásadók igényeit is kielégítsük, és, hogy segítsünk nekik kapcsolatba lépni az őket kereső utazókkal.

Background Image
7

Ország

75000+

Szálláshely

1164200+

Valós vendégértékelés

Group menedzsment

A SzallasGroup Magyarországról építkezve lett Közép- és Kelet-európa piacvezető OTA (Online Travel Agency) szereplője. Kevesebb mint 3 év alatt sikerült 4 ország (Magyarország, a Csehország, Románia és Lengyelország) radikálisan eltérő szervezeti, stratégiai és piaci kultúráját egy közös, mindenki számára perspektivikus jövőképpé formálni.

12 online utazási termékkel, több mint 87 ezer foglalható szállásadópartnerrel több mint 350 magasan képzett és elkötelezett munkatársból álló csapattal célunk az, hogy a lehető legegyszerűbb és legolcsóbb foglalást biztosítsunk Közép-Kelet-Európa 90 millió lakosának, országhatárain belül és kívül egyaránt.

Background Image

Miben hiszünk

Egyenlőség

Nálunk minden szálláshelyre azonos szabályok vonatkoznak.Tudatosan figyelünk a kis vendégházak igényeire, ezért ugyanolyan figyelmet kapnak tőlünk, akárcsak a nagy szállodák, mert hiszünk benne, hogy hosszú távon így tud korrekten működni a rendszer. Ezért ha személyünknek szóló meghívást kapunk egy szállodától, elnézést kérünk, és gondolkodás nélkül visszautasítjuk, mert így tudjuk következetesen kezelni a rendszert.

Fejlődés

Az igények és trendek folyamatosan változnak, ezért fejlesztjük folyamatosan a Szallas.hu-t. Mindig új megoldásokkal kísérletezünk, hogy a szállásfoglalás a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. Nyitottan állunk minden ötlethez, mert tudjuk, hogy mindig lehet jobbat alkotni.

Az emberek véleménye

A Szallas.hu a kezdetektől fogva az utazók valós értékeléseire épít, és a mai napig minden véleményt egyenként olvasunk el. A több mint 1 164 200 vendégértékelés nem csak a szálláskeresőket segíti, hogy a legjobbat ajánlatot válasszák, de a visszajelzések alapján a szállásadók is folyamatosan fejleszteni tudják a szolgáltatásukat.

Mi nem multi vagyunk, hanem egy nagy csapat vagyunk, ahol fejlesztők, marketingesek, értékesítők, ügyfélszolgálatosok és pénzügyesek minden nap együtt dolgoznak azon, hogy a Szallas.hu a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Szeretünk új ötleteket tesztelni, és vidáman dolgozni.

Fontos számunkra az emberek véleménye, és szeretjük érezni, hogy a munkánknak van hatása. Magyarországon már piacvezetők vagyunk, de mi nem érjük be ennyivel. A célunk, hogy a Szallas.hu-t nemzetközi branddé tegyük, és nevet szerezzünk a világban.

Team Member

"Imádom az utazásokat, amikre valószínűleg sosem jutottam volna el, ha nem a Szallas.hu lenne a munkahelyem."

Enikő - Head of Customer Operation and Product manager
Beáta

“Nagyszerű szakmai háttérrel rendelkező csapatban dolgozom, ahol a jobb, hatékonyabb megoldásokat közösen találjuk meg. Mottónk: fejlődni csak együtt lehet!”

Beáta - pénzügyi csoportvezető
Egészségbiztosítási csomag
Szülinapi szabadnap
Szakmai képzések, nyelvtanfolyam
Home office lehetőség
Cafeteria
Karácsonyi ajándék

Állásajánlatok:

Jelenleg egyik városban sincs betöltésre váró pozíciónk.
Nincs hozzád passzoló nyitott pozíciónk? Küldd el önéletrajzod a jobs@szallas.hu-ra, és megkeresünk ha számodra megfelelő pozíciót tudunk ajánlani.
Background Image

A Szallas.hu folyamatosan fejlődik

Légy részese Te is!

Itt találkozhattál velünk korábban:

×
×
×
×
×
×
×