Mi azért dolgozunk, hogy számodra élmény legyen a szállásfoglalás, és hogy minden, amit mondunk, az úgy is legyen.
Erre akár 100% pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.
Részletek »

Vendégeink mondták

Imádom...
"Mindig itt keresünk szálláshelyet és sosem bántuk meg. :-)"
Teljesen elégedett vagyok!
"Szeretem használni. Könnyen kezelhető, számomra garancia."
100%-ig megbízható
"Többször foglaltunk már az oldalon. Bárkinek ajánlanám és ajánlom."
Mi azért tudjuk ezt biztosítani számodra, mert meghallgatjuk vendégeink igényeit, melyek segítenek abban, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk a jövőben.
Foglalj nálunk 100% pénzvisszafizetési garanciával és pihenj legjobb szállásaink egyikében!
Mondd el véleményed és ha nem vagy elégedett, visszafizetjük a foglalásod árát!
Úgy is lett!

Mit jelent a 100% garancia?

A követelményeknek megfelelő szálláshelyek ajánlatánál láthatod a 100% garancia emblémát.
100% garancia
Legjobb ár Legjobb ár
A megjelölt szálláshelyeinknél most előfoglalási kedvezménnyel foglalhatsz és ha bárhol máshol ugyanazon feltételekkel, ugyanaz a szállás jobb áron található, csak szólj és egy kedvezőbb ajánlattal állunk elő.
Elégedettség Legjobb ár
Értékeléseddel segíted munkánkat, így Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy folyamatosan a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számodra.
Élmény Élmény
Célunk, hogy az utazás minden szakasza élmény legyen, a foglalástól a szálláshelyen töltött időig, és ami a legjobb: foglalásod mellé ajándék kedvezményes programlehetőségeket biztosítunk, így akár 30% kedvezménnyel fedezheted fel a környéket!
Pénzvisszafizetés Élmény
Garanciát vállalunk arra, hogy minden úgy legyen, ahogy az akcióban résztvevő szálláshelyek adatlapján található.

Ahogy a TV-ben láttad

A 100% garancia kampány legfőbb elemei

  • A kampány 2019. január 7. 00:00 és 2019. február 24. 23:59. közötti időpontig visszaigazolt foglalások esetében érhetőek el.
  • A Kampányban résztvevő Partnerek vállalják, hogy a foglalás során a Weboldalon rögzített [...] szolgáltatásra vonatkozó paraméterek 100%-ban teljesítésre kerülnek, azok bármelyikének hiánya esetén a Felhasználó a fizetett szállásdíj 100%-nak visszatérítésére jogosult.
  • A Felhasználó köteles a szálláshely vezetése számára azonnal jelezni, ha úgy tapasztalja, hogy az igényelt és visszaigazolt szolgáltatások között eltérés van. Amennyiben a szálláshely a hiányosságot kezeli és azt a Felhasználó elfogadja, úgy a Felhasználó a 100% díj visszatérítésre nem jogosult. Amennyiben a hiányosságot a szálláshely azért nem rendezte, mert a Felhasználó azt nem jelezte felé, úgy a Felhasználó visszatérítésre nem jogosult.
  • A Felhasználó a szálláshelyre történő megérkezéstől számított 8 napon belül köteles a Szolgáltató felé jelezni, ha a Kampányban lefoglalt szálláshely nem teljesíti a visszaigazolásban szereplő paramétereket.
  • Az igény kivizsgálását követően, amennyiben azt jogosnak tartja, a Szolgáltató 2 munkanapon belül megtéríti a Felhasználónak a foglalás visszaigazolásában szereplő szállásdíjat.

A Felhasználó az igényét az alábbi elérhetőségeken jelezheti:

e-mail cím: ugyislett@szallas.hu

telefonszám: +36 30 558 3306

Az ajánlat részletes feltételeiért kattintson ide.