
Admirale Étterem - Gárdony
Bemutatkozás
A régi nevén ismert Csutora Étterem megújult külsővel és új névvel várja régi és új vendégeit. Az Admirale Étterem a Velencei-tó egyik legrégebbi, legnívósabb étterme, és attól, hogy megújult, még ugyanazzal a hangulattal, ínycsiklandó ételekkel várja a Velencei-tó környékén nyaraló családokat, barátok. Az éttermet a Velencei tavat ismerők és átutazók egyik tájékozódási pontjaként ismerik immáron több, mint 50 éve.
Az Admirale Étterem étlapja mindent magába foglal, amire egy kellemes séta után szükség lehet. Nagy mennyiségben jelen vannak a húsételek, azon belül is nagyjából minden húsfajtából készült étel kapható. A levesek közül természetesen nem maradhat ki a télen-nyáron melegséggel elöntő húsleves, vagy a Velencei-tó egyik jellegzetessége és a magyarok legkedveltebb étele, a halászlé. A desszertek között feltűnik a helyi Agárdi túrós palacsinta forró meggyel és tejszínhabbal.
A nagy körültekintéssel és gondos odafigyeléssel készült étlap, valamint a kiváló konyha kiérdemelte a Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki tábláját.
A gyermekes családoknak kedvezve az étterem egy részén játszósarok került kialakításra, ahol a kisebbek elüthetik idejüket. Az étterem mesébe illő rendezvényterme tökéletes választás lehet különféle alkalmak lebonyolítására, hiszen téliesített, fűthető, komplett multimédiás és körülbelül 150-170 fő kényelmesen elfér együtt. A hétvégéket élő zene teszi hangulatosabbá.
Az Admirale Étterem a Velencei-tó szomszédságában, az Agárdot és Budapestet összekötő 7-es főút mentén található. Buszmegálló közvetlenül az étterem bejáratánál, a vasútállomás is alig 10 perc sétára van. Az autóval érkező vendégeknek ingyenes parkolási lehetőség biztosított az étterem mellett.
Konyha
Az Admirale Étterem étlapja mindent magába foglal, amire egy kellemes séta után szükség lehet. Nagy mennyiségben jelen vannak a húsételek, azon belül is nagyjából minden húsfajtából készült étel kapható. A levesek közül természetesen nem maradhat ki a télen-nyáron melegséggel elöntő húsleves, vagy a Velencei-tó egyik jellegzetessége és a magyarok legkedveltebb étele, a halászlé. A desszertek között feltűnik a helyi Agárdi túrós palacsinta forró meggyel és tejszínhabbal.A nagy körültekintéssel és gondos odafigyeléssel készült étlap, valamint a kiváló konyha kiérdemelte a Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki tábláját.