Felhasználási feltételek

A Szallas.hu Kft. felhasználási feltételei »

A Szallas.hu weboldalon elérhetők a Hotel.de AG szerződött partnereinek szállásajánlatai is. A Hotel.de AG partnereihez történő foglalások esetén a Szallas.hu Kft. és a Hotel.de AG felhasználási feltételei együttesen érvényesek.

A Hotel.de AG felhasználási feltételei

A Szallas.hu weboldalon elérhetők a Interhome AG szerződött partnereinek szállásajánlatai is. Az Interhome AG partnereihez történő foglalások esetén a Szallas.hu Kft. és a Interhome AG felhasználási feltételei együttesen érvényesek.

A Interhome AG felhasználási feltételei

A Szallas.hu weboldalon elérhetők az Adriagate.com szerződött partnereinek szállásajánlatai is. Az Adriagate.com partnereihez történő foglalások esetén a Szallas.hu Kft. és az Adriagate.com felhasználási feltételei együttesen érvényesek.

Az Adriagate.com felhasználási feltételei

A foglalást a Szallas.hu külföldi szerződött partnere biztosítja. A Szallas.hu Kft. és partnerünk felhasználási feltételei együttesen érvényesek a foglalásra.

A külföldi partner felhasználási feltételei

A Szallas.hu weboldalon elérhetők az Adriatic.hr szerződött partnereinek szállásajánlatai is. Az Adriatic.hr partnereihez történő foglalások esetén a Szallas.hu Kft. és az Adriatic.hr felhasználási feltételei együttesen érvényesek.

Az Adriatic.hr felhasználási feltételei