Alfa Romeo Club Mo. találkozó - Balatonlelle
89 programkupont adunk ajándékba Szallas.hu foglalásod mellé Balatonlelle és környékére! Részletek

Bemutatkozás

Az Alfa Romeosok tudják, hogy az Alfa nem csak egy autó, ez egy életérzés. 
Ha te is az alfák szerelmesei közé tartozol, akkor semmiképp ne hagyd ki a 2023-as Alfa Romeo Club találkozót a Rádpusztai Élmény és Gasztro birtokon. A rendezvény augusztus 5-én kerül megrendezésre, így ezt a napot már előre feljegyezheted a naptáradban. 

A helyszínen Alfa Romeo autókon kívül is találsz magadnak programot, hiszen alkalmad nyílik más Alfa rajongókkal megosztani tapasztalataid vagy autós sztorijaid, de akár különböző programokon is részt vehetsz. Kicsiknek a Kölyöktanya nyújt kikapcsolódási lehetőséget, a felnőttek pedig a borospincében fedezhetik fel a 22 magyar borrégió kiváló pincészeteit.
 

Gyors infók

– Dátum: 2023.08.05. 10:00-17:00
– A helyszín címe: Rádpuszta-Balatonlelle
– Belépődíj : nincs, az alfások ingyenesen az elkülönített területre parkolhatnak le (érkezni bármilyen autóval lehet, azok az autók egy másik kijelölt területen állhatnak)
– Alfa Romeo szépségverseny- tagdíjfizető clubtagoknak ingyenes,nem clubtagoknak 1.500 Ft/fő
– Kiállítók: Elaforg Kft. olaj és autóalkatrészek, ALFAAMORE SHOP
– Programok: magyar borok pincéje, lovaglás, lovaskocsikázás, qvad, teve simogatás, szelfizés lámával
– VIP programok (tombola, Alfa Romeo szépségverseny, a legjobban az alkalomhoz illően öltözött-díj, kvíz játék - Fődíj: Rádpusztra Gasztro és Élménybirtok étkezési utalvány
 

Étkezés

A Rádpusztai Gasztro és Élménybirtok csárdájában saját költségen ehettek igazán finom fogásokat. Csárda lévén a magyaros ételek közül válogathatunk gazdagon tetszés szerint. Az étterem 9:00-tól nyitva, kávézni és reggelizni is lehetséges, hogy jól induljon a nap. 
 

Megközelítés 

A rendezvény helyszíne a Rádpusztai Élmény és Gasztro birtok Balatonlellén. Az autóval érkezők számára az M7-es autópályáról kb. a 138-as km után kell lekanyarodni. A 7-es úton a 132-133 km között Balatonszemes – Balatonlelle határszakaszán, kihajtás a Kaposvárra vezető 67-es útnál. A helyszíntől 9 percre található a Balaton-part. 

A parton található szabad strand, illetve Balatonlellén és Balatonszemesen fizetős strand. A látogatók igénybe vehetik a birtok szolgáltatásainak kimeríthetetlen tárházát, ha pedig elfáradtatok, de szívesen maradnátok, a Rádpusztai Élmény és Gasztro birtok panziójában szállhattok meg.

Időpont

Időpontváltozás előfordulhat
aug. 5.
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás