
Bükfürdői Termelői Piac - Bükfürdő
Bemutatkozás
A büki termelői piac minden évben áprilistól októberig várja a vásározókat. Fedezzétek fel a gazdag és különleges helyi termékek világát és sétálgassatok a faházak között. Ne feledkezzetek meg a kulináris élményekről sem, kóstoljátok végig a friss árukat és válasszátok ki a számotokra leginkább megfelelőt.
Nyitva tartás: 2024. április 1. - október 31. minden pénteken 15:00-18:00 között
Helyszín: Termál körút
A termelői piacnak nyitási és zárási dátuma változhat. Naprakész információ a termelői piac hivatalos közösségi oldalán található.
A büki Termál körúton minden pénteken délután 3 és 5 között faházak sokasága tűnik fel. A fürdővárosnak ez egy kedvelt rendezvénye és egyben találkozási pontja is. Tavasztól őszig élő zenével és helyi termékekkel várják az érdeklődőket.
Helyi termékek között olyan finomságok lelhetők fel, mint a szezonális zöldségek és gyümölcsök, mézek, lekvárok és sajtok, különböző hús termékek és természetesen minden más, melyre egy háztartásban szükség lehet. A termelői piac nem csupán egy bevásárlás, hanem egy élmény is egyben, ahol közvetlen kapcsolatba kerülhet azokkal az emberekkel, akik gondoskodnak az ételeink minőségéről.
Fontos információk
Nyitva tartás: 2024. április 1. - október 31. minden pénteken 15:00-18:00 közöttHelyszín: Termál körút
A termelői piacnak nyitási és zárási dátuma változhat. Naprakész információ a termelői piac hivatalos közösségi oldalán található.
Kínálat
A büki Termál körúton minden pénteken délután 3 és 5 között faházak sokasága tűnik fel. A fürdővárosnak ez egy kedvelt rendezvénye és egyben találkozási pontja is. Tavasztól őszig élő zenével és helyi termékekkel várják az érdeklődőket.Helyi termékek között olyan finomságok lelhetők fel, mint a szezonális zöldségek és gyümölcsök, mézek, lekvárok és sajtok, különböző hús termékek és természetesen minden más, melyre egy háztartásban szükség lehet. A termelői piac nem csupán egy bevásárlás, hanem egy élmény is egyben, ahol közvetlen kapcsolatba kerülhet azokkal az emberekkel, akik gondoskodnak az ételeink minőségéről.