Disznótoros hétvége 2024 - Fertőrákos
Bemutatkozás
2024. febrár 23-25. között harmadik alkalommal rendezik meg a Disznótoros hétvégét, mely első alkalommal is már megmozgatta a helyieket kiváló programkínálatának köszönhetően. Fertőrákoson több helyszínen készülnek az esemény alkalmából, számos étterem, pincészet és kocsma várja vendégeit borkóstolóra és disznótoros menüsorra.
Kínálat – 5 tételes borkóstoló disznótoros hidegtállal
Ára – 8 900 Ft/fő
Feltétel – Előzetes regisztráció, +36 30 272 5014
Időpont – egész hétvégén
Kínálat – fatüzelésű kemencében sült egész csülök fóliás burgonyával, fokhagymás tejföllel, tormával és párolt lilakáposztával, Pali bácsi féle sült kolbász, tormával sült hagymával, kovászos kenyérrel, cseresznyepaprikával, BBQ oldalas csöves kukoricával, steakburgonyával
Asztalfoglalás – +36 99 355 217
Időpont – 2024. február 24., szombat
Kínálat – sült húsos kolbász-véres hurka pirított hagymás burgonyával, kovászos uborkával, fokhagymás-édes chilis spare ribs snidlinges burgonyapürével, házi káposztasalátával, cigánypecsenye fűszeres héjas burgonyával, lyoni hagymával, babsalátával és kakastaréjjal
Időpont – 2024. február 23-24., 15:00-től
Kínálat – 4 tételes borkóstoló, zsíros kenyér, töpörtyű, zöldségek
Időpont – egész hétvégén 12:00-től
Kínálat – 4 tételes borkóstoló, sült hús zsír, töpörtyű krém, házi kovászolt kenyérrel
Bejelentkezés – +36 99 355 146
Időpont – egész hétvégén
Kínálat – sertéssült pirított zsemlegombóccal és káposztával, BBQ oldalas steak burgonyával és coleslaw salátával, hurka tál: véres és májas hurka hagymás tört burgonyával és káposzta salátával, véres hurkás burger hasábburgonyával
Asztalfoglalás – +36 30 542 5260
Időpont – egész hétvégén
Kínálat – füstölt főtt csülök vagy grill csülök házi bajor burgonyasalátával, tormával, mustárral, véres, májas hurka hagymás tört burgonyával, párolt káposztával, böllérmáj sós burgonyával, szalontüdő zsemlegombóccal, toros káposzta, sült kolbász
Asztalfoglalás – +36 99 355 246
2024-es helyszínek és kínálat
– Luka Pincészet, Szent Sebestyén utca 24.
Időpont – 2024. február 23., péntek 17:00-19:00, február 24., szombat 14:00-16:00Kínálat – 5 tételes borkóstoló disznótoros hidegtállal
Ára – 8 900 Ft/fő
Feltétel – Előzetes regisztráció, +36 30 272 5014
– Kovács Kocsma, Fő utca 98.
Időpont – egész hétvégénKínálat – fatüzelésű kemencében sült egész csülök fóliás burgonyával, fokhagymás tejföllel, tormával és párolt lilakáposztával, Pali bácsi féle sült kolbász, tormával sült hagymával, kovászos kenyérrel, cseresznyepaprikával, BBQ oldalas csöves kukoricával, steakburgonyával
Asztalfoglalás – +36 99 355 217
– Séf Mogul, Fő utca 42/D.
Időpont – 2024. február 24., szombatKínálat – sült húsos kolbász-véres hurka pirított hagymás burgonyával, kovászos uborkával, fokhagymás-édes chilis spare ribs snidlinges burgonyapürével, házi káposztasalátával, cigánypecsenye fűszeres héjas burgonyával, lyoni hagymával, babsalátával és kakastaréjjal
– Jandl Borászat, Patak sor 26.
Időpont – 2024. február 23-24., 15:00-tőlKínálat – 4 tételes borkóstoló, zsíros kenyér, töpörtyű, zöldségek
– Ráspi Étterem, Fő utca 72.
Időpont – egész hétvégén 12:00-tőlKínálat – 4 tételes borkóstoló, sült hús zsír, töpörtyű krém, házi kovászolt kenyérrel
Bejelentkezés – +36 99 355 146
– Pathé Kávézó és Étterem, Fő utca 196.
Időpont – egész hétvégénKínálat – sertéssült pirított zsemlegombóccal és káposztával, BBQ oldalas steak burgonyával és coleslaw salátával, hurka tál: véres és májas hurka hagymás tört burgonyával és káposzta salátával, véres hurkás burger hasábburgonyával
Asztalfoglalás – +36 30 542 5260
– Mithrász Vendéglő, Fő utca 1.
Időpont – egész hétvégénKínálat – füstölt főtt csülök vagy grill csülök házi bajor burgonyasalátával, tormával, mustárral, véres, májas hurka hagymás tört burgonyával, párolt káposztával, böllérmáj sós burgonyával, szalontüdő zsemlegombóccal, toros káposzta, sült kolbász
Asztalfoglalás – +36 99 355 246