Gerecse E-Bike - Tata

Programkedvezmények

Ha bejelentkezve foglalsz nálunk szállást, kedvezménykupont adunk ajándékba Gerecse E-Bike programra!

10% Programkedvezmény
A túrák árából
pedig még jár mellé Tata és környékére!
Szállások a közelben

Bemutatkozás

A tatai Gerecse E-bike nagyszerű lehetőséget kínál a természetet kedvelő kerékpározóknak, hiszen olyan felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnak itt a szolgáltatást igénybe vevők, melyek biztosan legkedvesebb emlékei között szerepelnek majd a szolgáltatást igénybe vevőknek. Bejárhatjuk a Gerecse és Vértes erdei tájait, csúcsait, dombjait és völgyeit, akár vezetett túrák keretében is. E-mountain bike túrák, vezetett trekking túrák és csapatépítő túrák közül van lehetőség a választásra. Az e-mountain bike-okkal szervezett bicikli túráknak többféle nehézségi fokozata érhető el, a vendégek fizikai állapotától függően, így kezdő, haladó, valamint teljesítménytúra nehézségű útvonalak szerepelnek a kínálatban.

Nem kell aggódnia azoknak sem, akik saját felkészültségi fokukat nem tudják behatárolni és eldönteni melyik útvonal lenne számukra ideális, hiszen a hely alkalmazottai készséggel és körültekintően segítenek egy előzetes telefonos egyeztetés keretében és javaslatot tesznek mind a túrára mind a megfelelő e-bike kiválasztására. Aki önállóan szeretné bejárni a vidéket és a környéket, arra is van lehetőség, hiszen az E-bike-ok kölcsönzésére vezetett túra nélkül is lehetőség nyílik.


Tudnivalók 


A Tata központjában elhelyezkedő kölcsönző egész évben, minden nap nyitva tart, viszont a kölcsönzéshez és a túrákon való részvételhez minden esetben előzetes telefonos egyeztetés szükséges. Fizetési módok tekintetében készpénz és OTP SZÉP kártya közül választhatnak a látogatók. A vezetett túrák díja tartalmazza, a feltöltött kerékpárt, sisakot, a túravezetést és esti túra esetén a lámpát és a fejlámpát.

Nyitvatartás

Mindig elérhető

Kedvezmények és Árak

Programkupon bejelentkezve foglalóknak

Egész évben
-10%
A túrák árából

Árak

Egész évben
Fully EMTB bérlése
15 000 Ft
Gerecse E-bike túra Fully EMTB-vel
15 000 Ft
Tematikus trekking túra
15 000 Ft
Saját Ebike-al csatlakozás
5 000 Ft

Helyszín jellemzői

Általános

  • Előzetes foglalás: Szükséges
  • ATM a közelben: 1 km
  • Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
  • Akadálymentesített

Helyszíni szolgáltatások

  • Biciklitároló
  • Étkezési lehetőség: környéken

Parkolás

  • Parkoló a közelben: Ingyenes
  • Parkoló jellege: Közterület

Megközelítés

  • Távolság vasútállomástól: 1.6 km
  • Távolság buszmegállótól: 1.6 km