
Hüse Vendéglő - Debrecen
Bemutatkozás
A debreceni Hüse Vendéglő a magyaros ízvilág kedvelőinek egyik kedvenc helye, ugyanis a hazai igényekhez méltóan nagy adag ételeket kínálnak tökéletesen fűszerezve és elkészítve.
A tulajdonosok, Hüse István és felesége szívvel-lélekkel működteti a helyet, ami nem csak a választékon, de a kedves, udvarias és viszonylag gyors kiszolgáláson, illetve a családias, igényes környezeten is meglátszik.
A vendéglőben egyáltalán nincs túlspilázva az étlap, mégis mindenki talál számára megfelelő fogást. Egy előétel, négy féle leves, tizenhárom főétel - amiből kettő többszemélyes tálat takar-, háromféle saláta és két féle desszert áll a vendégek rendelkezésére. Mindegyik minőségi alapanyagokból, nagy odafigyeléssel készül, hiszen a vendégek elégedettsége az elsődleges szempont.
Az orjalevesük verhetetlen, a csülök Pékné módra pedig pont eléggé puha és pont eléggé ropogós, így a magyar konyha kedvelői mindkettőben örömüket lelhetik. Természetesen a többi fogás sem okoz csalódást, a két személyes Hüse tál hihetetlenül bőséges és finom, desszertként pedig mind a mákosguba, mind a palacsinta az igazi, házias ízeket idézi.
A Hüse Vendéglő a Debreceni Egyetem, illetve a Főnix Csarnok közelében található, így nagyon könnyen megközelíthető. Az autósok számára saját, ingyenes parkolót biztosítanak, a tömegközlekedők pedig 2-3 perc sétával eljuthatnak innen a legközelebbi buszmegállóba.
A tulajdonosok, Hüse István és felesége szívvel-lélekkel működteti a helyet, ami nem csak a választékon, de a kedves, udvarias és viszonylag gyors kiszolgáláson, illetve a családias, igényes környezeten is meglátszik.
Kínálat
A vendéglőben egyáltalán nincs túlspilázva az étlap, mégis mindenki talál számára megfelelő fogást. Egy előétel, négy féle leves, tizenhárom főétel - amiből kettő többszemélyes tálat takar-, háromféle saláta és két féle desszert áll a vendégek rendelkezésére. Mindegyik minőségi alapanyagokból, nagy odafigyeléssel készül, hiszen a vendégek elégedettsége az elsődleges szempont.Az orjalevesük verhetetlen, a csülök Pékné módra pedig pont eléggé puha és pont eléggé ropogós, így a magyar konyha kedvelői mindkettőben örömüket lelhetik. Természetesen a többi fogás sem okoz csalódást, a két személyes Hüse tál hihetetlenül bőséges és finom, desszertként pedig mind a mákosguba, mind a palacsinta az igazi, házias ízeket idézi.