II. Trigo Bringázzunk Egyet - Örvényes
118 programkupont adunk ajándékba Szallas.hu foglalásod mellé Örvényes és környékére! Részletek

Bemutatkozás

2023. június 17-én és 18-án fergeteges hangulattal vár titeket Örvényesen a Futniszép csapata egy bringatúra keretein belül. Remek program családdal, barátokkal vagy csak úgy egyedül is, ha szeretnél kikapcsolódni és persze a biciklizés sem áll távol tőled. A rendezvény központi helyszíne Balatonon az Örvényes Beach, ahol szombat este egy nagy koncerttel készülnek nektek! A szervezők igyekeztek egybegyúrni a sportot, gasztronómiát és az igazi Balatoni hangulatot, így a sporttal egybekötve akár strandolós, este haverokkal koccintós programnak tökéletes. 

A versenyt szombat reggeltől vasárnap estig teljesítheted. A teljesítés ideje rugalmas,  vasárnap estig várják a szervezők Beachen a beérkező versenyzőket a jól megérdemelt begurulóéremmel. Rajtad múlik, hogy milyen tempót diktálsz: kimaxolod az időt és a leggyorsabb szeretnél lenni vagy ha van kedved megállni félúton, több naposra is tervezheted a kalandot.  A teljes távon összesen 12 kiemelt gasztropontot alakítottak ki, amelyek a maguk módján egyenként is mind kiemelkedőek. QR-kóddal történő becsekkolást követően máris kedvezményesen élvezhetik a finom falatokat a versenyzők.

A program menete nem kötött, így a rajthoz állók saját időbeosztásuk szerint alakíthatják napjukat. A verseny központja az Örvényes Beach, ahol pancsolhatunk a balatoni hullámok között. A különleges programokkal, strandolással, bisztró ételekkel, vízi sportokkal, sportpályákkal, vacsorával, esténként pedig beach partyval megspékelt napot kár lenne kihagyni. 

 

Hasznos információk

– A Futniszép csapata által szervezett első bringás túraversenye
– Menő gasztropontok
– Virtuális teljesítés lehetősége
– Limitált létszám
– Fergeteges after a versenyközpontban
– Minden teljesítő egy-egy kézzel készített befutóérem.hu által készített begurulóéremmel gazdagodhat
– Megvásárolható az esemény egyedi meze

 

Jegyek

A jegyek early bird áron már elérhetőek december 6-tól online, így érdemes lecsapni a kedvezményes áron rájuk. 
 

Csomagok 

– Tihany oda-vissza - 2995 Ft
– Keleti, nyugati és teljes Balaton kör - 5995 Ft
– Szezonbérlet - IX. Mapei Tihanyi Félmaraton, II. Trigo Badacsony Maraton, II. Trigo Bringázzunk Egyet - 22995 Ft
 

Megközelítés 

Az Örvényes Beach autóval és kerékpárral a 71-es főútról a Szent Imre utcára kanyarodva, majd az Orgona utcán és a Fürdő utcán át közelíthető meg. A parkolási lehetőség a strand előtt ingyenes, a kerékpárral érkezőknek számára biciklitároló elérhető. A legközelebbi buszmegálló a 71-es út mentén található, onnan 15 perc sétával jutunk el a strandra. A vasútállomás 10-12 perc távolságra található gyalogosan.
 

Időpont

Időpontváltozás előfordulhat
jún. 17. - jún. 18.
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás

Árak

Egész évben
Tihany oda-vissza nevezési díj
2 995 Ft
Keleti, nyugati és teljes Balaton kör nevezési díj
5 995 Ft
Szezonbérlet - IX. Mapei Tihanyi Félmaraton, II. Trigo Badacsony Maraton, II. Trigo Bringázzunk Egyet
22 995 Ft