Lamantin Jazz Fesztivál 2021 - Szombathely
21 programkupont adunk ajándékba Szallas.hu foglalásod mellé Szombathely és környékére! Részletek

Bemutatkozás

A Lamantin Jazz Fesztivál minden évben fergeteges hangulattal várja Szombathelyen és környékén élő jazz szerelmeseit, hogy felejthetetlen hetet töltsenek együtt. A zenekedvelők körében nagy sikert arató fesztivál nem csak koncerteket tartogat programkínálatában, hanem színesebbnél-színesebb programokat is, melyek képzőművészeti és gasztronómiai különlegességekkel várják az érdeklődőket.

Lamantin Jazz Fesztivál

Az esemény azzal a céllal jött létre, hogy sokak kedvenc improvizatív zenei műfajukat élőben hallgathassák, népszerűsítsék. 25 évvel ezelőtt az együttes a POTE egyetemi klubjában kezdett bele a zenélésbe, majd a diákévek után vissza költöztek Szombathelyre. Első zenei műhelyük létrehozása után, 2000-ben megrendezték az első Lamantin Jazz Fesztivált, ami napjainkra már elég népszerű lett a városban és a környéken élő lakosok körében.

Programok

Az egy hetes fesztiválon nem csak a zene szerelmesei, de az eseményre kilátogatók is megtalálják a maguknak megfelelő programokat. A jobbnál jobb koncertekkel párhuzamosan képzőművészeti események kerülnek megrendezésre, mint például kiállítások. Természetesen a vendéglátó egységek sem maradhatnak el, a gasztronómiai egységek kínálatából kedvükre válogathatnak egész este.

Megközelítés

A Lamantin Jazz Fesztivál általában a szombathelyi Weöres Sándor Színházban kerül megrendezésre. Ez közvetlenül a belvárosban található, így megközelítése autóval és tömegközlekedéssel is egyszerű. Buszmegálló kevesebb, mint 5 perc sétára helyezkedik el, az autóval érkező vendégek számára pedig ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Időpont

Időpontváltozás előfordulhat
Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás