Lillafüredi Sport és Kalandpark - Lillafüred

Szolgáltató ismertetése

Lillafüred az ország egyik legértékesebb természeti látványossága, a természetjáró turisták közkedvelt desztinációja, a szerelmesek romantikus randevúhelye. A Szinva völgyében elterülő, az egykori Zalka Máté Laktanya területén kialakított szabadidőpark azonban egy új arcát is szeretné megmutatni a helynek azzal, hogy izgalmas és változatos attrakciókínálatával az összes korosztály számára tartalmas és egyedi szórakozási lehetőséget nyújt.

A Parkban a klasszikus kalandparki elemeken, úgymint az egyedi, dupla biztosítási rendszert használó kötélpálya és az óriás, tetőről induló csúszópálya, azaz zipline-on túl, megannyi csábító attrakció található. Az ejtőernyősök kiképzésre kifejlesztett szimulátor, az ejtőgép segítségével megtapasztalhatod az igazi szabadesés érzését, míg a modern kor innovatív eszközének, a Segwaynek segítségével a vidék szebbnél szebb tájait járhatjuk be kényelmesen, fáradtság nélkül.

A fiatalabb generáció tagjai az őrült kiskocsival, a Crazy Drifttel vagánykodhatnak és versenyezhetnek, míg az apróságok játszóterünkön hintázhatnak, ugrálhatnak, kúszhatnak-mászhatnak.

A Park különlegessége a futball tematikus attrakciók sora, úgy mint a labdás ügyességfejlesztő játék, a Rummenigge-focisuli, a bármely évszakban és napszakban használható, szabvány méretű műfüves pálya és a csavaros észjárást kedvelők részére kialakított napjaink divatos játéka, az Aranycsapat legendáját körüljáró szabaduló szoba.

Akik pedig igazán extrém kalandot keresnek, azoknak ajánljuk a vad hegyi száguldást biztosító hegyi szörnyetegeinket a rollerra hajazó Hill Dogot és a mountain bike-ok nagytestvérét, a Monsterbike-ot.

Az önfeledt szórakozásban elfáradt kalandorok a Park saját Falatozójában pihenhetik ki magukat, ahol ételek és italok széles kínálatával várjuk éhes várjuk kedves vendégeinket.

Lézerharc: A Kalandpark egyedi, beltéri lézer arénája méltó emléket állít az egykori Zalka Máté Laktanya mindennapjainak, ahol a szuperbiztonságos lézerfegyverekkel csöppenhettek bele egy igazi, öldöklő küzdelembe. Itt és most csak egy számít: legyőzni a másik csapatot!
Felhasználási feltételek: 8-99 év között, 4-18 fő részére 30 perc játék

Adrenalin: Szereted, ha a szíved a torkodban dobog, és minden porcikáddal megfeszítve koncentrálsz, hogy elérd a célod? Akkor az Adrenalin csomag az ideális választás számodra, ahol a 12 méter magas ejtőgépen, az egyedi kötélpályarendszeren és a 160 méter hosszú óriás átcsúszó zipline-n tesztelheted magad!
Felhasználási feltételek: 150 cm-s testmagasság, 40-110 kg-s testúly között 

Lilla-túra: A Segway-el ismerkedők ideális választása, és egy örök szerelem kezdete. A Kalandparkban tartott rövid ismerkedő oktatás után a lillafüredi sétányon fedezzük fel a Szinva-völgyének egyedülálló kincseit.
Felhasználási feltételek: 8-99 év között, 2-9 fő részére, 1 óra

Hegyi roller túra: A roller mai napig a gyermekeke kedvence, a hegyi roller azonban valami egészen új és extrém dimenzióját nyitja meg az extrém hegyi száguldásnak. Válaszd akár a gyors és kecses Hill Dogot vagy a robosztus és félelmetes Monsterbike-t, mindkét paripát meglovagolva valamilyen egészen új és extrém élményben lesz részed! (április elejétől)
Felhasználási feltételek: 16-99 év között, 2-9 fő részére, 1-1,5 óra 

Leírást mutasd Mutass kevesebbet

Nyitvatartás

Egész évben
 • Hétfő-Péntek: 10:00 - 18:00
 • Szombat-Vasárnap: 10:00 - 19:00
Leírást mutasd Mutass kevesebbet

Árak

Egész évben
Gyerek drótkötélpálya
 • 1 500 Ft
Junior kötélpálya
 • 2 000 Ft
Magaslati kötélpálya
 • 3 000 Ft
Ejtőgép
 • 1 000 Ft
Lézerharc
 • 1 500 Ft
Zipline
 • 1 000 Ft
Crazy Drift
 • 2 000 Ft
Leírást mutasd Mutass kevesebbet

Kedvezmény a Szallas.hu-n foglalóknak

Egész évben
Segway Lilla-túrára, lézerharcra, adrenalintúrára, és hegyi roller túrára
 • - 10%
Leírást mutasd Mutass kevesebbet
9.5
Kiváló
(10 értékelés alapján)
 • 100%-a ajánlaná barátjának
 • Egész napos program a látogatók szerint.
 • Az itt járt vendégek véleménye szerint, az év ezen szakaszában a legérdemesebb idelátogatni: Egész évben
 • Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a szallas.hu-n foglalók
 • Több száz hiteles programértékelés!
Értékelés 9
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Bereczki Attila - család kisgyerekkel (ma)
Értékelés 10
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Család nagyobb gyerekkel (1 hete)
Abda
Értékelés 8
A látogató nem adott meg szöveges értékelést.
Hriczu András - fiatal pár (1 hete)
Boldva