Nyomozz Velünk - városfelfedező játék a Budai Várban - Budapest

Programkedvezmények

Ha bejelentkezve foglalsz nálunk szállást, kedvezménykupont adunk ajándékba Nyomozz Velünk - városfelfedező játék a Budai Várban programra!

25% Programkedvezmény
A városfelfedező játék árából
pedig még jár mellé Budapest és környékére!
Szállások a közelben

Bemutatkozás

A  „Mentsétek meg Erzsébet (Sissi) királynét!” egy izgalmas és különleges városi nyomozós, történelmi városi séta, rejtélyekkel teli, vezető nélküli városnézés. Kiváló választás Sissi rajongóknak, Budapestre látogató baráti társaságoknak, családoknak, a történelem iránt érdeklődőnek, diákoknak, akik szeretnék felfedezni Buda várát másképp, kedvelik a szabadulószobás rejtvényeket, rejtélyeket. Cégek számára csapatépítés céljából is jó program.

A kiterjesztett valóság élményű városi nyomozós játék 2 órás feledhetetlen élményt nyújt 2-7 fő részére, valamint egy közepes nehézségű túrát a Budai várban.

Történet

Erzsébet királyné Budára utazik, hogy itt várja be azt a napot, mely megszentelt napja egy nő életének. Gyermekét mindenképpen magyar földön kívánja világrahozni. Viszont aggasztó hírek érkeznek...

Egy bécsi lap szerint: “a budapesti főkapitánysághoz érkezett jelentések szerint a Németországból kiutasított anarchisták közül többen Magyarországba, nevezetesen Budapestre jöttek. A korzó egyik kávéházában, valamint a császárfürdő éttermében ismeretlenek összejöveteleket tartottak. Az udvarnál különös óvintézkedések nem tétettek, de a felmerült gyanús jelenségeket közölték ő felségével is.“

“A Király Ő Felsége állítólag azt mondá, hogy a rendőrség, az Európa-szerte elterjedt merénylet-láz által idegessé téve, tulbuzgalmában nagyon is messzemenő intézkedéseket tett. Más alkalommal a király úgy nyilatkozott, hogy lehetetlennek tartja, hogy Ausztria-Magyarországban valaki merényletet kövessen el, ő fel se veszi a dolgot, és meg van szilárdul győződve, hogy egy második Libényi nem fog a monarchiában akadni.“

Hogyan játszható?

Biztonságos kártyás vásárlást követően 5 percen belül Android, iPhone mobil telefonon vagy Android és iPad tableten, folyamatos, de csekély, 20-40 MB adathasználattal. Nincs időpont foglalás, nincs időkorlát: a játék bármikor megkezdhető, szükség esetén megszakítható, bármikor folytatható.

Kupon beváltása

Küldd meg kuponodat tartalmazó PDF fájlt, vagy egy arról készült fotót a hello@nyomozzvelunk.hu e-mail címre úgy, hogy annak sorszáma és érvényessége jól látható legyen. A szervezők bekonfigurálják a 25% kedvezményt a honlapon és erről értesítést küldenek részletes információval a kupon alkalmazásáról.

A kedvezményt kizárólag a "Bankkártyás fizetés - Paylike" vagy az "OTP SZÉP kártyás fizetés" opció választásával érvényesítheted. Sikeres fizetést követően pillanatokon belül megkapod a hozzáférést a játékhoz, és időpontfoglalás nélkül már játszhattok is.

Nyitvatartás

Mindig elérhető

Kedvezmények és Árak

Programkupon bejelentkezve foglalóknak

Egész évben
-25%
A városfelfedező játék árából

Árak

Egész évben
Egy csapatjáték ára
13 800 Ft
Június 1-től - Egy csapatjáték ára
15 900 Ft

Helyszín jellemzői

Általános

 • Állatbarát
 • ATM a közelben: 200 m
 • Beszélt nyelvek: magyar, angol

Helyszíni szolgáltatások

 • Étkezési lehetőség: környéken

Fizetési lehetőségek

 • Bankkártya: MasterCard, VISA, Maestro
 • SZÉP kártya: OTP

Parkolás

 • Parkoló a közelben: Fizetős
 • Távolság a szolgáltatótól: ‹ 50 m
 • Parkoló jellege: Közterület
 • Parkoló helyek száma: 150 db
 • Ár: 600 Ft/óra

Megközelítés

 • Távolság vasútállomástól: 1 km
 • Távolság buszmegállótól: 100 m