Pallag Spájz - Debrecen
Bemutatkozás
A Pallag Spájz Debrecen egyik különleges gasztronómiai színfoltja, ahol nem csak isteni finom, de ráadásul egészséges harapnivalókkal is várják a vendégeket.
A hely többek között ínycsiklandozó salátákat, krémeket, péksüteményeket és desszerteket biztosít a vendégek számára, illetve igény esetén friss kenyeret is sütnek elvitelre.
Nagy figyelmet fordítanak a jó minőségű alapanyagokra, illetve sok termék egészséges, bio hozzávalókból készül.
Az itáliai tészta és nemzetközi borkínálatuk kiemelkedő, a városban szinte egyedülállónak számít. A mangós Cloudy Bay Sauvignon Új-Zélandról, illetve a chilei Sauvignon Blanc kihagyhatatlanok a különleges nedűk kedvelői számára.
A reggelik és desszertek szintén mennyeiek. A francia vajas briós házi eper lekvárral és a barack cobler garantáltan minden édesszájú kedvence lesz.
A Pallag Spájzban gyakran találkozhatunk tematikus kínálattal is, mint például a mexikói nap egy kis hideg, kukoricás avokádó levessel, vagy a spanyol nap gazpachoval, valamint Créme caramellel, közismertebb nevén flan-nal, amik hűen tükrözik az adott ország gasztronómiáját.
A frissítő italokon kívül szuper kávét is fogyaszthatunk az étkezéshez a hely hangulatos kis teraszán.
A vendéglátóhely Debrecen külvárosi részén, Pallagon található. A legközelebbi buszmegálló mindössze 100 méterre van tőle, így a tömegközlekedők is könnyen eljuthatnak ide, az autósok számára pedig az épülettel szemben ingyenes parkoló biztosított.
Kínálat
A hely többek között ínycsiklandozó salátákat, krémeket, péksüteményeket és desszerteket biztosít a vendégek számára, illetve igény esetén friss kenyeret is sütnek elvitelre.Nagy figyelmet fordítanak a jó minőségű alapanyagokra, illetve sok termék egészséges, bio hozzávalókból készül.
Az itáliai tészta és nemzetközi borkínálatuk kiemelkedő, a városban szinte egyedülállónak számít. A mangós Cloudy Bay Sauvignon Új-Zélandról, illetve a chilei Sauvignon Blanc kihagyhatatlanok a különleges nedűk kedvelői számára.
A reggelik és desszertek szintén mennyeiek. A francia vajas briós házi eper lekvárral és a barack cobler garantáltan minden édesszájú kedvence lesz.
A Pallag Spájzban gyakran találkozhatunk tematikus kínálattal is, mint például a mexikói nap egy kis hideg, kukoricás avokádó levessel, vagy a spanyol nap gazpachoval, valamint Créme caramellel, közismertebb nevén flan-nal, amik hűen tükrözik az adott ország gasztronómiáját.
A frissítő italokon kívül szuper kávét is fogyaszthatunk az étkezéshez a hely hangulatos kis teraszán.