
Szegedi Halászcsárda - Győr
Bemutatkozás
A Szegedi Halászcsárda éttermet 2017 decemberében nyitotta Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács. Az étterem nyugat-magyarországon, Győr történelmi belvárosában helyezkedik el, mely világhírű szegedi filézett halászlé mellett rengeteg magyaros halétellel, és a győriek kedvenc ecetes rántott halával várja kedves vendégeit. A tulajdonos több éttermet is nyitott az ország népszerűbb pontjain.
A Halászcsárda a Szeged környékére és a magyar konyhára jellemző hal- és húsételekkel várja vendégeit. Konyhájukat a jelegzetes szegedi paprika jellemzi. Étlapjukon bőséges a választék, de külön odafigyelnek az oda látogató vendégek egyéni kívánságaira is. A magyaros ételeik mellett kínálnak vegetáriánus és vegán ételeket is, de nem feledkeztek el az ételérzékeny vendégekről sem.
A Rába partjától mindössze pár perc sétára található Győr belvárosában. A buszmegálló mindössze két perc sétára van. Parkoló is található a közelben azon vendégek számára akik autóval látogatnák meg az éttermet.