Vespa bérlés és motoros kirándulások a Balaton körül - Balatonfüred

Programkedvezmények

Ha bejelentkezve foglalsz nálunk szállást, kedvezménykupont adunk ajándékba Vespa bérlés és motoros kirándulások a Balaton körül programra!

10% Programkedvezmény
A bérlés árából +ajándék piknik csomag, ahol nem szerepel az …
pedig még jár mellé Balatonfüred és környékére!
Szállások a közelben

Bemutatkozás

Stílusos, olasz trikolor robogókon bejárni a Balaton-felvidéket, Badacsonyt, vagy megkerülni a tavat? Naná, garantáltan felejthetetlen élmény!

Az 50ccm-es, autós jogosítvánnyal is vezethető Vespák nem versenygépek, de éppen emiatt különleges élmény, ahogy körbe ölel a finom, illatos nyári szél és rácsodálkozhatunk a mindig szép Balatoni tájra.
 
Egy Vespán ideális igazán a Balaton környékének kényelmes bebarangolása, és hogy körül öleljen, megérintsen az illatos nyári szellő a motorozás közben. Nem utolsó sorban pedig, ha kellően óvatosak vagyunk, "B" kategóriás jogosítvánnyal is biztonsággal vezethető, nem szükséges az élményhez "motoros jogsi".

Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Útvonalak


Több robogós kirándulás is választható, a saját igényeinkre szabva. Aki először ül robogón, ajánljuk a Tihany kerülő túrát, a gyakorlottabbaknak a hosszabb Balaton-felvidéki, vagy a félnapos badacsonyi kirándulás is tökéletes választás. A sportos vespások pedig nekiinduhatnak a kis Balaton körnek, vagy megkerülhetik egy nap alatt az egész tavat.

 

Biztonság


A túrákhoz ingyenesen jár a megfelelő méretű bukósisak higiénikus, egyszer használatos sapkával, bőr motoros kesztyű, láthatósági mellény és ajánlott túra térkép. A rövidebb utakon az elfogyasztott benzint, és olajat is tartalmazza az ár. A hosszabb túrákhoz pedig gratis piknik csomag és takaró is tartozik. Indulás előtt mindenkitől egy próbakör megtételét kérik a szervezők, hogy megbizonyodhassanak robogó biztonságos irányításáról. Ha mégsem komfortos a motor kezelése, a kiállási díj levonása után visszatérítik a túrára már befizetett összeget.

 

Megközelítés


A túrák mindig Balatonfüredről indulnak, előzetes egyeztetés alapján. Az autóval érkezőknek a parkolás ingyenes.

Nyitvatartás

Esemény dátuma még nem ismert
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
  • 1Nyitva
  • 1Zárva
  • 1Rendkívüli zárvatartás

Kedvezmények

Programkupon bejelentkezve foglalóknak

Egész évben
-10%
A bérlés árából +ajándék piknik csomag, ahol nem szerepel az ajánlatban, Előzetes bejelentkezés szükséges!