XVI. Építész Regatta - Balatonlelle
89 programkupont adunk ajándékba Szallas.hu foglalásod mellé Balatonlelle és környékére! Részletek

Bemutatkozás

2023. június 23. és 25. között megrendezésre kerül a XVI. Építész Regatta, mely már éves hagyománynak tekinthető a szakma krémje számára. Az Építész Regatta a szakma vitorlás versenye, mellyel az alapítók egy olyan a múltba  visszanyúló, de a jövőbe mutató eseményt szerettek volna megteremteni, amely az építésztársadalom neves eseménye és célja egy új polgári élet és értékrend megteremtése. A a vitorlázás nem áll távol az építészettől, ezt mutatja a híres szakemberek szakmai múltja is, hiszen sokak ismerik már az alábbi neveket: Alvar Aalto, Norman Foster, Renzo Piano vagy éppen John Pawson.

A vitorlázás egy olyan hobbi amibe nagyon könnyű beleszeretni, hiszen rengeteg izgalmat és adrenalint ad. A vitorlázás maga egy életstílus, általa eggyé válhatsz a vízzel és a hullámok között hajózva élvezheted a napsütést, a Balatont vagy ahogy a szél beletép a hajadba.

 

Érdekességek

TOP 5 vitolás dal 
Billy Joel – Downeaster Alexa
The Beach Boys – Sail on Sailor
Drunken Sailer - Irish Rovers
Jimmy Buffett – Changes in Latitudes, Changes in Attitudes
OMD – Sailing on the Seven Seas

Legmodernebb dal a slágerlistákról
Nathan Evans - Wellerman (Sea Shanty)

 

Megközeíltés

A rendezvény helyszíne a Balatonlellén található BL YachtClub, melyet a település központi részén találhatunk a Köztársaság utcában. A helyszín közvetlen a Balaton partjával is kapcsolatban van, így a kikötő egyszerűen megközelíthető. A települést a Balaton déli partján találjuk, autóval érkezve a 7-es főúton vagy M7-es autópályán juthatunk el a településre.

Időpont

Időpontváltozás előfordulhat
jún. 23. - jún. 25.
10:00-18:00
A nyitvatartási naptár adatai tájékoztató jellegűek!
 • 1Nyitva
 • 1Zárva
 • 1Rendkívüli zárvatartás

Helyszín jellemzői

  Általános
 • Beszélt nyelvek: magyar
 • Akadálymentesített
 • Állatbarát
  Helyszíni szolgáltatások
 • Mosdó