Fabula Tűzzománc - Zebegény

Programkedvezmények

Ha bejelentkezve foglalsz nálunk szállást, kedvezménykupont adunk ajándékba Fabula Tűzzománc programra!

10% Programkedvezmény
belépő árából minden korcsoport számára
pedig még jár mellé Zebegény és környékére!
Szállások a közelben

Bemutatkozás

Előzetes bejelentkezés szükséges! 

Illés Zsuzsanna tűzzománcos sok szeretettel várja vendégeit a zebegényi Fabula Tűzzománc Műhelyben. Néhány érdekesség erről a különleges technikáról. Maga a folyamat nagyon érdekes. Két teljesen különböző tulajdonságokkal rendelkező anyag: a rugalmas és hajlékony fém és a rideg, törékeny üveg egy párt alkotnak. A tűzzománc kemencében 800 °C fölött megy végbe a folyamat, a fém az üveggel tartós kötésben egymásba olvad, visszafordíthatatlanul.

Kiégetés után a zománc sima, csillogó felületű lesz.
 

Felhasználása igen széleskörű. Emblémákat, kulcstartókat, táblácskákat, dísztárgyakat és művészi képeket készíthetünk belőle. Ezekkel az eszközökkel dolgozunk: fém lemezek, iszapzománc (porított üveg), kemence, ecset, toll, kaparófa. Amire még szükség van: alkotókedv, fantázia, játékosság, sok ötlet és sok ügyes kéz!
 

Szolgáltatások

A műhelyben workshopokon, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt gyerekek és felnőttek egyaránt. A vendégek saját kézzel alkotott tárgyakkal lesznek gazdagabbak: Igény szerint kulcstartókat, hűtőmágneseket, különböző nagyságú képeket, táblákat, zománcozott technikával készült mintával ékesített fadobozokat készíthetünk. A lemzeket helyben kiégetik, távozáskor elvihetőek.
 

Megközelítés

A műhely Zebegényben található, a központtól illetve a vasútállomástól 1 km-re, a Malom utcában helyezkedik el. A ház előtt a vendégek részére a parkolási lehetőség ingyenes.

Csoportoknak egyedi árajánlat elérhető! 

Nyitvatartás

Mindig elérhető

Kedvezmények és Árak

Programkupon bejelentkezve foglalóknak

Egész évben
-10%
belépő árából minden korcsoport számára

Árak

Egész évben
Részvételi díj
6 000 Ft/fő (+anyagköltség)